Hvor er menneskejagt 2 forbudt?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er menneskejagt 2 forbudt?
Hvor er menneskejagt 2 forbudt?
Anonim

Spillet blev fuldstændig forbudt i Tyskland, Malaysia, New Zealand og Sydkorea. Den ucensurerede version af spillet blev også forbudt i Irland af det irske filmklassificeringskontor i en kort periode på grund af "grov, vedholdende og vederlagsfri vold", men blev senere tilladt i sin klippede form under en PEGI "18"-klassificering.

Er Manhunt 2 forbudt i USA?

SAN FRANCISCO (Reuters) - "Manhunt 2", et brut alt voldeligt videospil, som faktisk blev forbudt i USA, er rejst fra graven i en modificeret form og vil komme til salg til Halloween, sagde dens udgiver. … Bedømmelsestavlen havde tidligere givet en "Adults Only"-bedømmelse på spillet.

Er Manhunt 2 forbudt i Storbritannien?

Det originale Manhunt-spil: efterfølgeren vil ikke være tilgængelig i Storbritannien. Afgørelsen betyder, at spillet ikke kan leveres lovligt nogen steder i Storbritannien. … David Cooke, direktør for BBFC, sagde: At afvise et værk er en meget alvorlig handling, og en handling, som vi ikke tager let på.

Er Manhunt forbudt i USA?

Selv notorisk voldelige titler som Manhunt 2, The Punisher og Postal blev kun givet "17+ Mature"-bedømmelser på hjemmemarkedet, og voksent indhold, der bliver censureret til amerikansk udgivelse, er praktisk t alt uhørt.

Er Manhunt 2 forbudt på twitch?

Twitch nævner eksplicit tre spil, der vil blive forbudt på grund af deres AO-rating: Manhunt 2, Fahrenheit: IndigoProphecy: Director's Cut og det kommende masseskydespil Hatred. Virksomheden forbyder også titler som Second Life, BMX XXX og Sakura Spirit at blive streamet baseret på deres indhold.

Anbefalede:

Interessante artikler
Do ut des meaning?
Læs mere

Do ut des meaning?

Do ut des dō ūt dās. “jeg giver for at du kan give.”(1) I romersk ret, en ugyldig kontrakt, hvor den ene parts præstation opfylder … Generelle links til dette værk. Forord. Kvitteringer. Hvad betyder sætningen do ut des? : en kommutativ kontrakt, hvorved noget gives, så noget kan modtages til gengæld.

Har Australien nogensinde haft en cyklon?
Læs mere

Har Australien nogensinde haft en cyklon?

Cyclone Joan, 1975: en af de mest intense tropiske cykloner nogensinde, der har ramt Australien, denne gang på den nordvestlige kyst. Det beskadigede bygninger i den afsidesliggende by Port Headland og også jernbaner. Hvor mange cykloner har Australien haft?

Hvad betyder eng?
Læs mere

Hvad betyder eng?

Engelsk er et vestgermansk sprog i den indoeuropæiske sprogfamilie, som oprindeligt blev t alt af indbyggerne i det tidlige middelalderlige England. Det er opkaldt efter anglerne, et af de gamle germanske folk, der migrerede til det område i Storbritannien, der senere tog deres navn, England.