Er feijoa-hud spiselig?

Indholdsfortegnelse:

Er feijoa-hud spiselig?
Er feijoa-hud spiselig?
Anonim

Skindet kasseres norm alt; den kan spises, men den er bitter og ikke efter de flestes smag. Feijoas indeholder gode kostfibre og høje niveauer af C-vitamin.

Er feijoa-hud giftig?

Nogle kultivarer af feijoa kan være teoretisk perfekte frugter i den forstand, at hver del er spiselig. dvs. som med babaco, der er ingen hud at skrælle eller frø at fjerne.

Kan du spise feijoa-skind?

Feijoa-skind har en meget syrlig smag, men kan bruges i en række søde og s alte retter. Prøv et par stykker hud i din næste smoothie for at få et intenst hit af feijoa-smag.

Skal du skrælle feijoas?

Skindet på feijoa spises norm alt ikke. Men når du laver marmelade eller relishes, er der ingen grund til at skrælle frugten.

Er feijoas dårlige for dig?

De er fyldt med C-vitamin, rig på antioxidanter, såvel som B-vitaminer, E-vitamin og K-vitamin. Feijoaer har også masser af fantastiske mineraler i sig, herunder calcium og magnesium. De vil holde dig sund og fri for sygdom, plus de er fyldt med fibre, så du bliver mæt i længere tid.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.