Hvor flyttede agra psykiatrisk hospital?

Indholdsfortegnelse:

Hvor flyttede agra psykiatrisk hospital?
Hvor flyttede agra psykiatrisk hospital?
Anonim

Institutet for Mental He alth and Hospital spredt over et campus på 172,8 acres i Agra foran Bilochpura Railway Station nær Sikendra.

Er Agra mentalhospital flyttet?

Hospitaladministratoren Dr. Dinesh Rathore fort alte India Today, at asylet er spredt på 173 acres og blev omdøbt til Institute of Mental He alth and Hospital i henhold til instruktioner fra Indiens højesteret.

Hvorfor er Agra berømt for mentalhospitalet?

Instituttet for Mental He alth and Hospital, Agra, er et berømt og fremme center for behandling, pleje, rehabilitering, undervisning og træning i landet. Det har set både op- og nedture siden etableringen. Nu er en renæssanceperiode for instituttet.

Hvor ligger Pagal Khana?

I 1795 blev endnu et sindssygehus i Monghyr, Bihar, omkring 400–500 miles nord for Calcutta, oprettet af de britiske herskere, resterne er der stadig ved Shyamal Das Chakravarty Road og er kendt som "Pagal Ghar"-bygningen.

Hvordan indlægges jeg på et sindssygehospital?

I henhold til Mental He alth Act, 1987, er der to måder at få en person indlagt på et sindssygehospital. Den ene er efter, at en dommer har udstedt en ordre, og den anden er frivillig indlæggelse, i hvilket tilfælde en patient er kendt som en frivillig internat.

Anbefalede: