Hvor flyttede kenji hen?

Indholdsfortegnelse:

Hvor flyttede kenji hen?
Hvor flyttede kenji hen?
Anonim

Fra og med 2021 bor Kenji i Seattle, Washington, efter tidligere at have boet i San Mateo, Californien, New York City og Boston. López-Alt åbnede Wursthall Restaurant & Bierhaus i San Mateo, Californien i 2017 sammen med partnerne Adam Simpson og Tyson Mao.

Hvorfor flyttede Kenji López til Seattle?

Han og hans kone, Adriana, en softwareingeniør for Google, ønskede at flytte fra San Mateo, Californien, til en by rig på kultur og kunst og for at være tættere på naturen for at vandre, ski og sejl. Seattle tjekkede alle felterne.

Hvor flyttede Kenji Lopez hen?

Lopez-Alt slutter sig til New Day NW for at chatte om hans seneste flytning til Seattle, No Kid Hungry, hans YouTube-kanal og mere!

Hvem er Kenji Lopez kone?

Selvom heltinden i bogen er en kræsen spiser, er López-Alt og hans kone, Adriana Lopez, blevet velsignet med en datter, der spiser en masse ting.

Er Kenji stadig med seriøs mad?

Kenji er tidligere kulinarisk direktør for Serious Eats og en nuværende kulinarisk konsulent for webstedet. … I 2020 startede han et madlavningsshow kaldet "Kenji's Cooking Show" på YouTube.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad betyder barseltid?
Læs mere

Hvad betyder barseltid?

n. En kvinde, der lige har født. Hvad betyder puerperal? Puerperium: Tid umiddelbart efter fødslen af en baby. (På latin er en "puerpera" en kvinde i barsel, da "puer" betyder barn og "parere" betyder at føde.

Skal aircondition med bindestreg?
Læs mere

Skal aircondition med bindestreg?

Aircondition, når bruges som et substantiv, er bindestreg. … Aircondition: Både som adjektiv og verbum er bindestreger. Værelset med aircondition. Aircondition en bygning. Staver du klimaanlæg? klimaanlæg er et substantiv. det er maskinen, der køler og renser luften.

Overlevede nogen dybvandshorisonten?
Læs mere

Overlevede nogen dybvandshorisonten?

Om natten den 20. april 2010 overlevede Williams, den ledende elektroniktekniker på olieriggen Deepwater Horizon, næppe en ødelæggende udblæsning, der kostede 11 af hans liv kolleger. … Mark Wahlberg, Kurt Russell og Kate Hudson spiller hovedrollerne i "