Hvad er en lur ved syning?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en lur ved syning?
Hvad er en lur ved syning?
Anonim

Siden det 15. århundrede har udtrykket "lur" i syning refereret til en speciel bunke givet til tøj. … Tæpper, tæpper, fløjl, velour og fløjl er lavet ved at sammenflette et sekundært garn gennem vævet stof, hvilket skaber en lur eller luv. En lur ser ud til at være lysere eller mørkere farvenuancer fra forskellige vinkler.

Hvad betyder det, når et mønster siger med eller uden lur?

“Med lur” betyder, at du klipper alle mønsterstykkerne (også forsiden) i SAMME retning, og “uden lur” betyder, at du kan klippe uanset retningen(Glem dog ikke at følge kornlinjen). … Og layoutet "uden lur" betyder, at du kan klippe mønsterstykkerne i et hvilket som helst arrangement, du vil.

Hvad betyder dobbeltlur?

Hvad er Double NAT? Du kan tilslutte 2 routere for at udvide Wi-Fi-dækningen i dit hjem. Men når du har 2 routere med hver deres private Wi-Fi-netværk, kan dine personlige enheder have svært ved at kommunikere med hinanden. Dette scenarie kaldes Double NAT.

Hvad betyder ingen lur?

Når du lægger "uden" lur, peger søm eller nederste kanter af dine mønsterstykker mod modsatte ender af stoffet. Et layout "med" lur indikerer, at de nederste kanter af stykkerne peger mod den samme ende af stoffet.

Har velour en lur?

Tæpper, tæpper, fløjl, velour og fløjl er lavet ved at flette et sekundært garn igennemvævet stof, skabe en lur eller bunke.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er brugt kaffegrums godt for planter?
Læs mere

Er brugt kaffegrums godt for planter?

For at bruge kaffegrums som gødning, skal du blot drysse dem på jorden omkring dine planter. Resumé Kaffegrums er en god gødning, fordi den indeholder flere vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for plantevækst. De kan også hjælpe med at tiltrække orme og mindske koncentrationen af tungmetaller i jorden.

Hvornår er pantosæsonen?
Læs mere

Hvornår er pantosæsonen?

Pantomimer finder sted omkring juleperioden og er næsten altid baseret på kendte børnehistorier som Peter Pan, Aladdin, Askepot, Tornerose osv. Pantomimes opføres ikke kun i de bedste teatre i landet, men også i landsbyhuse i hele Storbritannien.

Er grog Yodas søn?
Læs mere

Er grog Yodas søn?

Favreau har præciseret, at Grogu ikke er en yngre version af Yoda selv, men har afvist at kommentere, om han er i familie med Yoda eller på anden måde forbundet med ham. Er Grog relateret til Yoda? Han er biologisk relateret til Yoda eller Yaddle .