Hvem er den grønne pil i sæson 8?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er den grønne pil i sæson 8?
Hvem er den grønne pil i sæson 8?
Anonim

Stephen Amell som Oliver Queen aka Green Arrow: Oliver Queen er den tidligere borgmester og kendt vigilante i Star City.

Hvem er den nye grønne pil i sæson 8?

Med hensyn til, hvad fans kan forvente af det næstsidste afsnit af Arrow, sæson 8, vil afsnit 9 være en bagdørspilot for en potentiel serie med titlen Green Arrow and The Canaries, der foregår i 2040 med Mia Smoak (Katherine McNamara) som den nye Green Arrow sammen med de to Black Canaries, Laurel Lance (Katie Cassidy) og Dinah …

Hvem er med i Team Arrow-sæson 8?

Som den grønne pil reddede Oliver sin by med hjælp fra sit team, herunder datalogiekspert Felicity Smoak, tidligere soldat John Diggle, meta-menneske Dinah Drake, gadekyndige Rene Ramirez, den geniale opfinder Curtis Holt, den tidligere protegé Roy Harper og Earth-2 Laurel Lance.

Hvem er den nye Green Arrow in Arrow?

En anden bueskytte med hætte, som senere viste sig at være Olivers halvsøster, Emiko Queen (Sea Shimooka), dukker op som den nye Green Arrow, tilsyneladende for at bekæmpe kriminalitet på Olivers vegne.

Er Diggle en grøn lanterne?

Arrowverse bringer tilbage Diggle , men ikke på den måde, du skulle tro. … Men når den moderne John Diggle vender tilbage på skærmen, vil han ikke være en Green Lantern, fordi det viser sig, at han takkede nej til koncerten.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor er gutermann-tråden lavet?
Læs mere

Hvor er gutermann-tråden lavet?

Gütermann-tråde er lavet i Germany! Er Gütermann-tråd lavet i Tyskland? Gutermann-tråd, som oprindelse i Tyskland, har den rigtige tråd til quiltning, broderi, syning og meget mere. Uanset om du syr i hånden eller maskine, har Gutermann tråd den perfekte tråd til dig.

Er Falklandsøerne britiske?
Læs mere

Er Falklandsøerne britiske?

Falklandsøerne, også kaldet Malvinas-øerne eller spanske Islas Malvinas, internt Det Forenede Kongeriges selvstyrende oversøiske territorium i det sydlige Atlanterhav. Det ligger omkring 300 miles (480 km) nordøst for Sydamerikas sydspids og en tilsvarende afstand øst for Magellan-strædet.

Beholdt geoff-kapper undulater?
Læs mere

Beholdt geoff-kapper undulater?

Hans far holdt undulater i familiens hjem i Lincolnshire, tæt på hvor Capes stadig bor. Capes junior fik sine første fugle i en alder af 19, da han var en ny politimand. … Han har nu over 200 fugle, og så han har ikke meget plads i skuret til hans 27 stenramme at bevæge sig omkring.