Har uhyggelige basterds undertekster?

Indholdsfortegnelse:

Har uhyggelige basterds undertekster?
Har uhyggelige basterds undertekster?
Anonim

Noget af humoren hos Inglourious Basterd stammer fra de uoversatte undertekster, hvor ordenes lyde signalerer en leg med ord.

Er Inglorious Basterds offensiv?

Sådan kavalerisk revisionisme, kombineret med Basterds' grufulde vold, har fremkaldt forargelse blandt nogle kritikere. På sin blog kaldte Jonathan Rosenbaum filmen dybt stødende såvel som dybt dum …

Hvilken skrifttype bruges i Inglourious Basterds?

Film titlen bruger den klassiske Garamond-skrifttype, en anden serif-skrifttype – skabt i Frankrig i det 16. århundrede og opdateret på forskellige tidspunkter siden. Det er en af de rekordstore skrifttyper, som vi t alte om her.

Hvorfor staves Basterds med et E?

Inglourious Basterds' titel er inspireret af Enzo G. … Men Tarantino stavede ikke titlen forkert for at adskille sin film fra Castellaris, og var i stedet en kreativ beslutning, som han i første omgang nægtede at forklare, idet han blot sagde, at "Basterds"” blev stavet som sådan fordi “det er bare sådan man siger det”.

Hvilken er bedre Django eller Inglourious Basterds?

Django er en mere moden og komplet film. Inglorious er en serie af meget fede scener, men filmen som helhed er meget ulige. Forestillingerne er også bedre og mindre karikaturale i Django. slutscenen i Inglorious Basterds er Tarantino, der pusler i spande over "hvad der måske lige er hans egetmesterværk".

Anbefalede:

Interessante artikler
Siger forfatningen, at protester skal være fredelige?
Læs mere

Siger forfatningen, at protester skal være fredelige?

LOV. retten til at protestere er beskyttet af både den amerikanske forfatning og Texas-forfatningen. Den første ændring af den amerikanske forfatning siger, at "Kongressen skal ikke lave nogen lov … der forkorter ytringsfriheden eller pressefriheden;

Kæmper fredelig betta?
Læs mere

Kæmper fredelig betta?

Denne fisk, kendt som den "siamesiske kampfisk", har fået sit navn på grund af hannernes voldsomme territoriale adfærd; de vil duellere enhver fisk, der er i deres rum – især hvis det er en hankøn Betta. Kampen kan være så intens, at den nogle gange resulterer i, at en af fiskene dør.

Hvem udtaler surikat-reklame?
Læs mere

Hvem udtaler surikat-reklame?

Som stemmekunstner er Greenall bedst kendt for at give udtryk for hr. Aleksandr Orlov og Sergi i Compare the Meerkat-reklamekampagnen for comparethemarket.com sammen med Captain Barnacles i The Octonauts. Hvem har Sergejs stemme? Simon Greenall er stemmen til Sergei i Compare the Market.