Hvad er en god cyklomatisk kompleksitet?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en god cyklomatisk kompleksitet?
Hvad er en god cyklomatisk kompleksitet?
Anonim

For de fleste rutiner anses en cyklomatisk kompleksitet under 4 for god; en cyklomatisk kompleksitet mellem 5 og 7 betragtes som middel kompleksitet, mellem 8 og 10 er høj kompleksitet, og over det er ekstrem kompleksitet.

Hvad betragtes som god cyklomatisk kompleksitet?

Cyclomatisk kompleksitet er et simpelt mål for kompleksitet i en applikation eller rutine. … For de fleste rutiner anses en cyklomatisk kompleksitet under 4 for god; en cyklomatisk kompleksitet mellem 5 og 7 betragtes som middel kompleksitet, mellem 8 og 10 er høj kompleksitet, og over det er ekstrem kompleksitet.

Er der en cyklomatisk kompleksitet på 10?

Hvis en metode har en cyklomatisk kompleksitet på 10, betyder det der er 10 uafhængige stier gennem metoden. Dette indebærer, at mindst 10 testcases er nødvendige for at teste alle de forskellige stier gennem koden. Jo mindre tal, jo nemmere er det at teste.

Hvilken cyklomatisk kompleksitet er dårlig?

Selv om der ikke er nogen enkelt maksimumgrænse for "denne værdi er altid dårlig", er cyklomatisk kompleksitet overskridende 10-15 norm alt et dårligt tegn.

Hvor meget er for meget cyklomatisk kompleksitet?

1 Svar. Det nøjagtige tal er baseret på team/personlige meninger, men 100+ er bestemt alt for højt. Reglen rapporterer en overtrædelse, når den cyklomatiske kompleksitet er mere end 25.

Anbefalede:

Interessante artikler
Ville kristen stewart vende tilbage til tusmørket?
Læs mere

Ville kristen stewart vende tilbage til tusmørket?

Kristen Stewart har i mellemtiden også udtrykt sin uinteresse i at være en del af filmen, dog ikke på helt samme måde som sin medskuespiller. I 2018 fort alte hun sarkastisk til ET Canada: "Åh ja, selvfølgelig. Ja, absolut. Vil Twilight nogensinde vende tilbage?

Behøver vernier-caliper kalibrering?
Læs mere

Behøver vernier-caliper kalibrering?

Vernier-calipre er en form for meget nøjagtig måleenhed, der måler til en tusindedel af en tomme afstanden mellem to symmetriske sider, der er modsat hinanden på et objekt. … For at sikre præcision af målingerne er det vigtigt, at caliprene vedligeholdes ved at kalibrere dem regelmæssigt og omhyggeligt.

Hvad er katalytisk krakning?
Læs mere

Hvad er katalytisk krakning?

Væskekatalytisk krakning er en af de vigtigste konverteringsprocesser, der bruges i olieraffinaderier. Det bruges i vid udstrækning til at omdanne carbonhydridfraktioner med højt kogepunkt og høj molekylvægt af råolie til mere værdifuld benzin, olefiniske gasser og andre produkter.