Hvor bor jorge masvidal?

Indholdsfortegnelse:

Hvor bor jorge masvidal?
Hvor bor jorge masvidal?
Anonim

Han bor i et palæ til en værdi af 2,2 millioner USD Ifølge The Sun købte Masvidal et palæ på 6.800 kvadratmeter i Floridas eksklusive Kendall-fællesskab for 2,2 millioner USD, efter at han besejrede Nate Diaz i 2019. Det Scarface-inspirerede palæ har alle de faciliteter, du kunne drømme om.

Hvor træner Jorge Masvidal?

The American Top Team fitnesscenter i Coconutcreek, Florida har været hans hjem i lang tid. Og UFC's BMF-mester, Jorge Masvidal, er en af hans primære træningspartnere. Poirier og 'Gamebred' træner sammen på daglig basis. Jern skærper jern, især i en sport som MMA.

Er masvidal fra Miami?

'I Am A Conqueror': UFC Fighter, Miami Native Jorge Masvidal's Rise To Success, Sights On UFC Gold. MIAMI (CBSMiami) - Jorge Masvidal går under navnet "Gamebred." Kaldenavnet er kendt af millioner af UFC-fans rundt om i verden. Men hvad du måske ikke ved er, hvordan han blev avlet til kampen lige her i det sydlige Florida.

Hvem er Jorge Masvidals kone?

Personligt liv. Masvidal har tre børn – to døtre og en søn – med Iman Kawa, en jordansk amerikansk iværksætter og indkøbsspecialist, som er søster til MMA-agenten Malki Kawa.

Har Jorge Masvidal tabt en kamp?

På trods af at han er en af de største superstjerner i UFC, er Masvidals professionelle MMA-rekord ikke plettet. Han har vundet 35 kampe og tabt 15.

Anbefalede: