Vil du kalde swami for en helt, hvorfor hvorfor ikke?

Indholdsfortegnelse:

Vil du kalde swami for en helt, hvorfor hvorfor ikke?
Vil du kalde swami for en helt, hvorfor hvorfor ikke?
Anonim

Forklaring: Ja, jeg ville kalde swami for 'en helt' fordi han fangede tyven med sin tapperhed. Swami havde et mareridt i hvidt, han blev jagtet af en tiger. Da han vågner fra sit mareridt, følte han sig rædselsslagen og rædselsslagen over at fornemme, at noget bevægede sig i kontorlokalet.

Tror du, Swami virkelig var en helt?

Svar: Swami nød at være en helt. Han følte sig stolt over, at han var en helt, da hans venner og lærere satte pris på ham. Men han ønskede ikke igen at sove alene på sin fars kontorværelse.

Hvad kalder du Swami en helt?

Ja, jeg ville kalde swami 'en helt', fordi han fangede tyven med sin mod. Han tog modigt fat i tyvens ben, og tyven råbte højt, så hans forældre kom. Swami havde et mareridt i hvidt, han blev jagtet af en tiger. … Så kom hans forældre til værelset. Swami blev opfattet som en helt for at fange tyven.

Hvorfor kaldes Swami en helt?

Swami blev en helt på grund af hans vovede handling. Han fanger de mest berygtede husbrydere i distriktet. For at overvinde sin frygt for at sove alene får Swamis far ham til at sove på sit kontor.

Tror du, at Swami virkelig havde de egenskaber som en helt og skrev den begivenhed, der gjorde ham til en helt?

Svar:- Swami blev en helt ved at fange tyven i sit hus. Rektor havde sat pris på ham. Det hele på grund af hans far, der fik ham til at sove alene. Håber dette hjælper!

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem er profeten i lds kirke?
Læs mere

Hvem er profeten i lds kirke?

Russell M. Nelson er Kirkens nuværende præsident og profet. Russell M. Nelson, 17. præsident for Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige. Hvem er den næste i rækken som profet for LDS-kirken? Lige nu er den mand præsident Russell M.

For at et grundstof skal betragtes som et makronæringsstof?
Læs mere

For at et grundstof skal betragtes som et makronæringsstof?

Næringsstoffer som planter kræver i større mængder kaldes makronæringsstoffer. Omkring halvdelen af de essentielle grundstoffer betragtes som makronæringsstoffer: kulstof, brint, oxygen, nitrogen, fosfor, kalium, calcium, magnesium og svovl.

Hvornår forsvandt Genette Tate?
Læs mere

Hvornår forsvandt Genette Tate?

John Tates 13-årige datter Genette forsvandt, mens hun cyklede i en landsby i Devon i august 1978. Selvom det var en af de mest højtprofilerede politiefterforskninger i sin tid, blev der aldrig fundet noget lig, og ingen blev sigtet for hendes mord.