Ved alle fronter betydning?

Indholdsfortegnelse:

Ved alle fronter betydning?
Ved alle fronter betydning?
Anonim

For eksempel betyder "Den nuværende nationale regering bliver angrebet på alle fronter" at alle kritiserer dem og af en lang række årsager. Den bruger en krigsmetafor til at beskrive kritikken.

Hvad betyder sætningen forfra?

sætning. Tag en aktiv rolle i det, man opfordrer og instruerer andre til at gøre. 'i sine to optrædener som kaptajn førte han forfra' 'Han var god at have på din side og en fantastisk kaptajn, der førte forfra.

Hvad betyder på alle konti?

Også ifølge alle konti. Fra alle tilgængelige rapporter, fra hvad alle siger. For eksempel, efter alt at dømme var festen en stor succes, eller de brugte en formue på deres krydstogt, ifølge alle konti. Disse sætninger er afhængige af hensyn i betydningen "en bestemt rapport eller beskrivelse af en begivenhed." [

Hvad betyder det på begge konti?

: på begge punkter er jeg enig med dig i begge punkter.

Hvad er en Count-konto?

Som verber er forskellen mellem tælle og konto, at tæller er at opregne cifrene i et talsystem, mens kontoen skal give forklaring.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.