Hvor er Getty-museet?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er Getty-museet?
Hvor er Getty-museet?
Anonim

Getty Center i Los Angeles, Californien, er et campus for Getty Museum og andre programmer fra Getty Trust. Centeret for 1,3 milliarder dollars åbnede for offentligheden den 16. december 1997 og er kendt for sin arkitektur, haver og udsigt over Los Angeles.

Hvor mange Getty-museer er der?

Paul Getty Museum, Getty Research Institute, Getty Conservation Institute og Getty Foundation. J. Paul Getty Trust- og Getty-programmerne betjener et varieret publikum fra to lokationer: Getty Center i Los Angeles og Getty Villa i Malibu.

Hvilken by ligger Getty-museet i?

J. Paul Getty-museet, almindeligvis omt alt som Getty, er et kunstmuseum i Los Angeles, Californien, som har til huse på to campusser: Getty Center og Getty Villa.

Hvad er Getty-museet kendt for?

Getty Center er kendt for sin permanente samling, som omfatter europæiske malerier, tegninger, illuminerede manuskripter, skulptur og dekorativ kunst før det 20. århundrede; Amerikanske, europæiske og asiatiske fotografier fra det 19. og 20. århundrede; og moderne og moderne skulptur.

Hvor meget koster det at gå til Getty-museet?

Er det gratis at besøge? Entré er gratis og kræver midlertidigt en tidsbestemt reservation. Bemærk venligst, at der er et gebyr for parkering.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er brugt kaffegrums godt for planter?
Læs mere

Er brugt kaffegrums godt for planter?

For at bruge kaffegrums som gødning, skal du blot drysse dem på jorden omkring dine planter. Resumé Kaffegrums er en god gødning, fordi den indeholder flere vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for plantevækst. De kan også hjælpe med at tiltrække orme og mindske koncentrationen af tungmetaller i jorden.

Hvornår er pantosæsonen?
Læs mere

Hvornår er pantosæsonen?

Pantomimer finder sted omkring juleperioden og er næsten altid baseret på kendte børnehistorier som Peter Pan, Aladdin, Askepot, Tornerose osv. Pantomimes opføres ikke kun i de bedste teatre i landet, men også i landsbyhuse i hele Storbritannien.

Er grog Yodas søn?
Læs mere

Er grog Yodas søn?

Favreau har præciseret, at Grogu ikke er en yngre version af Yoda selv, men har afvist at kommentere, om han er i familie med Yoda eller på anden måde forbundet med ham. Er Grog relateret til Yoda? Han er biologisk relateret til Yoda eller Yaddle .