Skal jeg blive psykoanalytiker?

Indholdsfortegnelse:

Skal jeg blive psykoanalytiker?
Skal jeg blive psykoanalytiker?
Anonim

For at blive psykoanalytiker skal en terapeut gennemgå en specialiseret intensiv træning godkendt af American Psychoanalytic Association. For at ansøge om et psykoanalytisk uddannelsesprogram skal kandidaten først have en bachelor's degree sammen med en kandidatgrad inden for et psykisk sundhedsrelateret område.

Hvor lang tid tager det at blive psykoanalytiker?

Hvor mange år tager det at blive psykoanalytiker? De fleste uddannelsesprogrammer for psykoanalytikere tager fire eller fem år at gennemføre, og de fleste studerende i dem har gennemført en fireårig bachelorgrad og en to- eller treårig kandidatgrad eller doktorgradsprogram.

Hvor mange penge tjener en psykoanalytiker?

Lønnen til psykoanalytikere i USA varierer fra $15.132 til $407.998, med en medianløn på $73.768. De mellemste 57 % af psykoanalytikere tjener mellem $73.768 og $184.971, hvor de øverste 86% tjener $407.998.

Hvilke kvalifikationer har du brug for for at blive psykoanalytiker?

At blive psykoanalytiker

  • Doctor of Medicine (M. D.) eller Doctor of Osteopathic Medicine (D. O.) Den medicinske vej involverer at dimittere fra medicinstudiet (4 år) og fuldføre et psykiatriophold (4 år). …
  • Andre doktorgrader i mental sundhed. En ph. …
  • Master's Degree.

Har du brug for at være læge for at være psykoanalytiker?

Psykoanalyse er næsten altid et sekundkarriere. Deltagere har ofte erfaring inden for andre områder, såsom psykologi, psykiatri, rådgivning eller soci alt arbejde. … Ansøgere til psykoanalyseuddannelse skal have en første degree eller en tilsvarende kvalifikation.

Training to be a Psychoanalyst

Training to be a Psychoanalyst
Training to be a Psychoanalyst
44 relaterede spørgsmål fundet

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad er korrekt nysgerrighed eller nysgerrighed?
Læs mere

Hvad er korrekt nysgerrighed eller nysgerrighed?

Ordet "Nysgerrighed" kommer fra ordet "Nysgerrig". Det betyder "viljen til at lære og vide mere". … Curiousity, som navnet antyder, er tilstanden af at være nysgerrig. Hvordan staver du nysgerrighed UK?

Hvad er pembrokeshire kendt for?
Læs mere

Hvad er pembrokeshire kendt for?

Bedømt af eksperter i magasinet National Geographic som den næstbedste kystlinje i verden. Med 286 miles af storslået og varieret kystlinje og over 50 strande er der masser af plads til alle. Hvilken mad er Pembrokeshire kendt for? Kød og fjerkræ.

Hvilken kanal er Carabao Cup-finalen på?
Læs mere

Hvilken kanal er Carabao Cup-finalen på?

Carabao Cup-finalen kan eksklusivt ses på ESPN+ i USA. Et ESPN+ abonnement koster $5,99 om måneden eller $59,99 årligt. Det kan også være bundtet med Disney+ og Hulu for 12,99 USD pr. måned (Hulu med annoncer) eller 18,99 USD pr. måned (Hulu uden annoncer).