Hvilken kanal er Carabao Cup-finalen på?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken kanal er Carabao Cup-finalen på?
Hvilken kanal er Carabao Cup-finalen på?
Anonim

Carabao Cup-finalen kan eksklusivt ses på ESPN+ i USA. Et ESPN+ abonnement koster $5,99 om måneden eller $59,99 årligt. Det kan også være bundtet med Disney+ og Hulu for 12,99 USD pr. måned (Hulu med annoncer) eller 18,99 USD pr. måned (Hulu uden annoncer).

Hvilken tv-kanal viser Carabao Cup-finalen?

Kampen vil blive vist live på Sky Sports Football og Sky Sports Main Event. Du kan også se kampen på Sky Sports-appen eller på Sky Go. Dækningen begynder kl. 16.00.

Kan jeg se Carabao Cup på tv?

Carabao Cup er eksklusivt tilgængelig, live og on-demand, på DAZN i Canada. Og DAZN tilbyder nye kunder en 30-dages gratis prøveperiode. Fjerde runde (runde af 16) vil være tilgængelig for streaming på DAZN, med de 12 engelske Premier League-hold, der stadig er i live i konkurrencen.

Hvordan kan jeg se Carabao Cup-finalen 2021?

Carabao Cup finalen 2021 dato, tid og andre vigtige oplysninger

  1. Dato: søndag den 25. april 2021.
  2. Kick-off tid: 16.30.
  3. Mødested: Wembley.
  4. TV: Sky Sports Main Event.
  5. Stream: Du kan streame det på NOW TV. Dagskort er tilgængelige for £9,99.

Hvad tid er Carabao Cup-finalen 2021?

2008 Winners Tottenham Hotspur tager imod Manchester Citys nuværende indehaver. Hvem løfter trofæet i år? Denne sæsons Carabao Cup-finale er blevet flyttetog vil nu finde sted søndag den 25. april 2021 med et 16.30 kick-off.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er brugt kaffegrums godt for planter?
Læs mere

Er brugt kaffegrums godt for planter?

For at bruge kaffegrums som gødning, skal du blot drysse dem på jorden omkring dine planter. Resumé Kaffegrums er en god gødning, fordi den indeholder flere vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for plantevækst. De kan også hjælpe med at tiltrække orme og mindske koncentrationen af tungmetaller i jorden.

Hvornår er pantosæsonen?
Læs mere

Hvornår er pantosæsonen?

Pantomimer finder sted omkring juleperioden og er næsten altid baseret på kendte børnehistorier som Peter Pan, Aladdin, Askepot, Tornerose osv. Pantomimes opføres ikke kun i de bedste teatre i landet, men også i landsbyhuse i hele Storbritannien.

Er grog Yodas søn?
Læs mere

Er grog Yodas søn?

Favreau har præciseret, at Grogu ikke er en yngre version af Yoda selv, men har afvist at kommentere, om han er i familie med Yoda eller på anden måde forbundet med ham. Er Grog relateret til Yoda? Han er biologisk relateret til Yoda eller Yaddle .