Hvad bruges bromthymolblåt til?

Indholdsfortegnelse:

Hvad bruges bromthymolblåt til?
Hvad bruges bromthymolblåt til?
Anonim

Bromothymolblåt (også kendt som bromthymolsulfonphthalein og BTB) er en pH-indikator. Det bruges mest i applikationer, der kræver måling af stoffer, der ville have en relativt neutral pH (nær 7). En almindelig brug er til måling af tilstedeværelsen af kulsyre i en væske.

Hvilket stof registrerer bromthymolblåt?

Carbondioxid produktion kan måles ved at trække vejret gennem et sugerør ind i en opløsning af bromthymolblåt (BTB). BTB er en syreindikator; når den reagerer med syre, bliver den fra blå til gul.

Hvorfor bruges bromthymolblåt i svømmebassiner?

Bromothymol Blue Indicator

Bromothymol blå, en svag syre, bruges mest som en indikator for opløsninger, der er relativt neutrale - svage syrer og baser. … I laboratoriet bruges bromthymolblåt ofte som en biologisk farvefarvning, til at teste fotosyntese og kan bruges til at teste svømmebassiners pH-værdi.

Hvordan virker bromthymolblåt BTB?

Bromothymol blå (BMB) er et indikatorfarvestof, der bliver gult i nærvær af syre. Når kuldioxid tilsættes til opløsningen, danner det kulsyre, hvilket sænker opløsningens pH. BMB er blå, når pH-værdien er større end 7,6, grøn, når pH-værdien er mellem 6-7,6, og gul, når pH-værdien er mindre end 6.

Hvad sker der, når bromthymolblåt tilsættes en base?

Bromthymolblåt er en pH-indikator: detviser syrer og baser ved at skifte farve. Når du tilføjer syre, bliver bromthymolblåt gult; når du tilføjer en base (som natriumsulfit), bliver den blå.

Anbefalede:

Interessante artikler
Var agua dulce?
Læs mere

Var agua dulce?

Agua Dulce er et folketællingsudpeget sted i Los Angeles County, Californien, USA. Det ligger i en højde af 2.526 fod nordøst for Santa Clarita. Samfundet havde en befolkning på 3.342 ved folketællingen i 2010 og dækker et geografisk område på omkring 23 kvadratkilometer.

Hvornår dør Hotchs kone i kriminelle sind?
Læs mere

Hvornår dør Hotchs kone i kriminelle sind?

Haley bliver dræbt i sæson fem af en seriemorder Hotchner, og holdet forfølger. Hvilken episode dør Hotch-kone i Criminal Minds? Hun optrådte første gang i pilotafsnittet af Criminal Minds, "Extreme Aggressor." Hun blev skilt fra Hotch og tog Jack med sig i den tredje sæson og fortsatte med at optræde gennem hele serien, indtil hendes død i hænderne på George Foyet i sæson 5-afsnittet af serien, "

Har plasticitet gjort det muligt for dette lag at være fleksibelt?
Læs mere

Har plasticitet gjort det muligt for dette lag at være fleksibelt?

Asthenosfæren asthenosfæren Asthenosfæren (oldgræsk: ἀσθενός [asthenos] betyder "uden styrke" og σφαίρα [sphaira] betyder "sfære") er den meget tyktflydende, svage og mekaniske region jordens øverste kappe.