Hvem er idris gift med?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er idris gift med?
Hvem er idris gift med?
Anonim

Idrissa Akuna Elba OBE er en engelsk skuespiller, producer og musiker. Han er kendt for roller, herunder Stringer Bell i HBO-serien The Wire, DCI John Luther i BBC One-serien Luther og Nelson Mandela i den biografiske film Mandela: Long Walk to Freedom.

Blev Idris gift?

Idris Elba og hans kone Sabrina Dhowre Elba var "uadskillelige" efter deres første møde. 'Dark Tower'-stjernen mødte sin kone på en "jazzbar", før de til sidst blev forlovet i februar 2018 og giftede sig i Marrakesh, Marokko i april 2019.

Er Idris Elba stadig gift med Sabrina?

Elba, 48, har været gift med Sabrina Dhowre siden 2019. Født den 16. juli 1989, Dhowre, 32, er en somalisk-amerikansk professionel model og personlighed på sociale medier.

Fik Idris kone en baby?

Skuespiller Idris Elba afslørede for nylig, at han og konen Sabrina Dhowre har budt velkommen til en babysøn, og vi kunne ikke være mere glade for dem.

Hvordan mødte Sabrina Dhowre Idris Elba?

Hun sagde: "Vi mødtes på en jazzbar. Jeg er derinde og groover og vibber og synger." Sabrina afslørede, at Idris først fik øje på Sabrinas ven, der fejrede hendes fødselsdag, og skønheden henvendte sig faktisk til ham på hendes vens vegne.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad er sencha-tema?
Læs mere

Hvad er sencha-tema?

Sencha Themer giver dig mulighed for at style Ext JS-, ExtAngular- og ExtReact-apps og få dem til at se godt ud. Du kan oprette brugerdefinerede temaer ved hjælp af grafiske værktøjer – uden at skrive kode. Themer giver dig adgang til komponenter og inspektionsværktøjer til at indstille finkornede stilarter og generere temapakker med dynamiske stylesheets.

Er quincy market og faneuil hall det samme?
Læs mere

Er quincy market og faneuil hall det samme?

Faneuil Hall Marketplace - også kaldet Quincy Market - tilbyder 100+ butikker, håndværksvogne, restauranter og pubber lige ved Bostons berømte Freedom Trail. … Faneuil Marketplace omfatter fire historiske bygninger. Hvad hedder Faneuil Hall?

Er gnu et godt snowboardmærke?
Læs mere

Er gnu et godt snowboardmærke?

Gnu – GNU Snowboards er nogle af de mest uhyrlige snowboards på markedet. … GNU har hovedkontor i staten Washington siden 1977 og laver ekstremt progressive bestyrelser, samtidig med at det er en af de mest miljøbeskyttende virksomheder i branchen.