Hvem er madonna gift med?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er madonna gift med?
Hvem er madonna gift med?
Anonim

Madonna Louise Ciccone er en amerikansk singer-songwriter og skuespillerinde. Hun er en af de mest indflydelsesrige personer i populærkulturen og er ofte blevet omt alt som "Queen of Pop". Madonna er kendt for sin konstante genopfindelse og alsidighed inden for musikproduktion, sangskrivning og visuel præsentation.

Er Madonna stadig gift?

Foto: Spread Pictures / MEGA. Fans har været fascineret af Madonnas kæreste og elsker livet i et stykke tid. I sine mere end 40 år i Hollywood har Madonna været gift to gange og deler flere børn med sine ekser. Som fans ved, kom Madonna ind på musikscenen i august 1982 med sin første single, "Everybody."

Hvem er Madonnas ekser?

De er Rocco Ritchie, David Banda Mwale Ciccone Ritchie, Rafael Ritchie, Rivka Ritchie og Levi Ritchie. Fra 1985 – 1989 var Madonna gift med den prisvindende skuespiller Sean Penn, og de to blev set feste sammen i de seneste år.

Hvem dater Madonna nu 2020?

Madonna har datet danseren Ahlamalik Williams i et par år. Madonna lægger ikke ofte billeder op med sin skønhed, så når hun gør det, ved du, at det er en særlig lejlighed.

Dato Tupac og Madonna?

Shakur og Madonna daterede fra 1993 til 1994, og rapperens tre-siders bekendelsesnotat til sangerinden, dateret 15. januar 1995 med visse afsnit sløret, er ved at gå på auktion påGottaHaveRockandRoll-webstedet den 19. juli. Shakur døde i 1996.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilken sport bruger du en plastron?
Læs mere

Hvilken sport bruger du en plastron?

'Plastronen', også kendt som underarmsbeskyttelse, er obligatorisk for fægtere at bære under en fægtekamp. Spidsen af bladet er den eneste del af våbnet, der gør det muligt for fægteren at score point i folie- og epee-hegn. Hvorfor er PPE vigtigt i sport?

Hvornår er sani matram?
Læs mere

Hvornår er sani matram?

Ifølge hinduistisk astrologi henviser Sani Peyarchi til den tid, hvor Lord Sani går fra et hus til et andet i vores fødselshoroskop. Sani Peyarchi forekommer kun hvert tredje år én gang og vil flytte fra Thanasu Rasi til Makaram Rasi den 24.

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?
Læs mere

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?

Når Duncan sover, /Hvortil snarere skal hans dags hårde rejse/Lydligt invitere ham, vil hans to kammerherrer med vin og sejl så overbevise/Det minde, hjernens vogter, /Skal være en damp, og modtagelse af fornuft/A limebeck alene" (I. 7.