Er congo-tetraer hårdføre?

Indholdsfortegnelse:

Er congo-tetraer hårdføre?
Er congo-tetraer hårdføre?
Anonim

Congo-tetraer er temmelig hårdføre, men kun hvis de holdes i habitater, der vedligeholdes korrekt. De foretrækker stille, mørkt, blødt, tørvefiltreret vand med lavt lysniveau.

Er Congo tetras nemme at holde?

Congo Tetra pleje er relativt nemt, fordi der ikke skal meget til for at holde disse fisk glade. Du skal dog stadig være vidende og give dem de rigtige levesteder og vandforhold. Det gode er, at denne art er ret hårdfør, hvilket betyder, at du har en vis fleksibilitet, når det kommer til vandparametre.

Hvilken temperatur kan tetras i Congo lide?

Congo tetras foretrækker vand, der er let surt og flyder med en moderat strøm. Den ideelle temperatur er i intervallet 73° til 82° Fahrenheit, med en pH-værdi i området 6 til 7,5 og et vandhårdhedsområde på 4 til 18 dGH.

Hvor store bliver Congo-tetraer?

hannene bliver op til 8,5 cm (3,0 tommer). Hunner op til 2,75 tommer (6 cm). Hannen er større med mere farve, også halefinnen og rygfinnen er mere udstrakte.

Hvor mange Congo-tetraer kan jeg putte i en 55 gallon tank?

Noget som en 55 gallon lang tank er nok den mindste, du bør overveje til 8-12 Congo tetras.

Anbefalede:

Interessante artikler
Bliver krydsningsvagter bet alt?
Læs mere

Bliver krydsningsvagter bet alt?

Den gennemsnitlige løn for skolepassager er $41, 126 om året, eller $19,77 i timen, i USA. Folk i den nedre ende af det spektrum, de nederste 10 % for at være præcis, tjener omkring 20.000 USD om året, mens de øverste 10 % tjener 81.000 USD.

Er farah-børster veganske?
Læs mere

Er farah-børster veganske?

Vi fører luksus grusomhedsfri makeup-børster, der ikke indeholder dyrehår. Alle vores makeup børster har syntetiske børster. Vi lancerede F.A.R.A.H-luksuskosmetiklinjen i efteråret 2020, og ligesom vores børster er alt i vores kosmetiklinje også grusomhedsfrit.

Hvor mange dundas-gader i Ontario?
Læs mere

Hvor mange dundas-gader i Ontario?

Men Dundas er den mest bemærkelsesværdige med hensyn til dens længde og indsats for at forbinde 15 gader sammen over fire årtier. Hvor lang er Dundas Street Ontario? Dundas Street løber gennem byen Toronto i 23 kilometer, før den strækker sig mod vest gennem Mississauga.