Kører tahari asl small?

Indholdsfortegnelse:

Kører tahari asl small?
Kører tahari asl small?
Anonim

Fra USA. Jeg vidste, at Tahari er lille, så jeg bestilte en størrelse op, og det passede perfekt. Lynlåsen bagpå fangede mine strømpebukser, så vær forsigtig, når du tager kjole på….. Men jeg modtog 5 komplimenter for kjolen på en aften.

Er Tahari-kjoler rigtige i størrelsen?

Taharis størrelser er pålidelige på tværs af stilarter og kategorier . Det kan virke som en selvfølge – at tøj ville passe ensartet på tværs af det samme mærke – men i det mindste i min erfaring er det ikke.

Er Tahari ASL et godt mærke?

Velkendt med et godt ry på 7th Street i New York i over 40 år, Authur's Tahari mærket blev straks anerkendt for dets kvalitet, design og konstruktion med ensartede størrelser. Han lancerede først Tahari ASL og laver smukke jakkesæt og har siden udvidet mærkets design til kjoler og separat.

Er Tahari lavet i Kina?

Elie Tahari er et amerikansk luksus livsstilsmærke opkaldt efter den israelske designer Elie Tahari og byder på luksustøj og tilbehør. … Elie Taharis produktionssteder omfatter USA, Kina og Italien.

Hvem ejer Tahari ASL?

Tahari ASL er et joint venture-selskab ejet af Elie Tahari og Arthur Levine og Les Schreiber.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?
Læs mere

Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?

Dette blev kendt som den fotoelektriske effekt, og det ville blive forstået i 1905 af en ung videnskabsmand ved navn Albert Einstein. Einsteins fascination af videnskab begyndte, da han var 4 eller 5, og første gang så et magnetisk kompas. Hvem demonstrerede fotoelektrisk effekt eksperimentelt først?

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?
Læs mere

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?

Patienten i hjernedød annonce har ingen selvbevidsthed. Sådanne patienter kommer aldrig tilbage til det normale liv. De betragtes som levende eller ikke-levende. Er patienter, der ligger i koma, levende eller ikke-levende? En komapatient er fysisk levende, men soci alt, adfærdsmæssigt og ment alt død.

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?
Læs mere

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?

Gowanda er en landsby i det vestlige New York, USA. Det ligger dels i Erie County og dels i Cattaraugus County. Befolkningen var 2.709 ved folketællingen i 2010. Navnet er afledt af et lok alt Seneca-sprog udtryk, der betyder "næsten omgivet af bakker"