Ville have en trigonal plan form?

Indholdsfortegnelse:

Ville have en trigonal plan form?
Ville have en trigonal plan form?
Anonim

trigonal plan molekylær geometri → trigonska planarna geometrija molekule. Trigonal plan er en molekylær form, der opstår, når der er tre bindinger og ingen ensomme par omkring det centrale atom i molekylet. Parrene er arrangeret langs det centrale atoms ækvator med 120° vinkler imellem dem.

Hvilke molekyler har en trigonal plan form?

Struktur af bortrifluorid, et eksempel på et molekyle med trigonal plan geometri.

Hvordan ved jeg, om jeg har trigonal plan?

I trigonal plan er der ingen enlige parelektroner i det centrale atom . Men i trigonal pyramideform er der ét ensomt par ved det centrale atom. Bindingsvinklen i trigonal plan er omkring 120o, og i trigonal pyramideform er den omkring 107o.

Hvordan ser en trigonal plan form ud?

NOTER: Dette molekyle er opbygget af 3 sp2 hybridorbitaler arrangeret med 120o vinkler. Formen af orbitalerne er plan trekantet. Da der er et atom for enden af hver orbital, er formen af molekylet også plan trekantet.

Hvilken har en trekantet plan form?

Så, $s{{p}^{2}}$hybridization har en trigonal plan form. Det centrale atom har 7 valenselektroner.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad spiser kuffertfisk?
Læs mere

Hvad spiser kuffertfisk?

Det er en bentisk art, der lever på eller nær havbunden. Dens kost omfatter krabber, rejer, bløddyr, søpindsvin, søstjerner, skøre stjerner, søagurker, sækdyr og søgræs. Den plettede stammefisk udskiller, ligesom alle stammefisk af slægten Lactophrys, et farveløst giftstof fra kirtler på huden, når den berøres.

Sliber staniol en saks?
Læs mere

Sliber staniol en saks?

Mulighed 4: Klip aluminiumsfolie Denne teknik ligner at skære sandpapir, kun du bruger aluminiumsfolie. Igen vil dette slibe en let sløv saks, men det vil ikke slibe saks med meget sløve eller beskadigede knive. … Klip om nødvendigt flere foliestrimler til, indtil saksen klipper hurtigt og rent.

Hvorfor er to katte bedre end én?
Læs mere

Hvorfor er to katte bedre end én?

At have en anden kat i nærheden kan mindske den kedsomhed og ensomhed, som en ensom kat kan opleve, når du ikke er der. … En anden fordel ved at have to katte er, at de lærer hinanden sociale færdigheder. Vi har en tendens til at forkæle vores katte, men katte vil ikke tolerere det, når andre katte krydser grænsen.