Kan en person være dyster?

Indholdsfortegnelse:

Kan en person være dyster?
Kan en person være dyster?
Anonim

Når du er dyster - eller dyster - er du agerer dyster, deprimeret eller trist. At være dyster er det modsatte af at være munter eller glad. Dette er et ord, der har at gøre med stemningen i en person eller begivenhed. En begravelse bliver dyster, og folkene ved begravelsen er norm alt også ret dystre.

Hvad er det engelske ord for sombre?

seriøst, trist og uden humor eller underholdning: en dyster atmosfære/stemme/ansigt. Begravelsen var en dyster lejlighed. Jeg forlod dem i et dystert humør. Tesaurus: synonymer, antonymer og eksempler.

Hvilket sprog er dystert?

Lånt fra fransk sombre ("mørk"), fra gammelfransk sombre, fra et verbum sombrer eller latin sub- + umbra. Sammenlign spansk sombra ("skygge; mørk del af et billede; spøgelse").

Er det dystert eller dystert?

Somber er et adjektiv, vi bruger til at beskrive mørke og skyggefulde ting. Det kan beskrive en persons humør, en farve, vejret eller den generelle atmosfære. Du kan også se det stavet dystert - det er ikke en forkert stavemåde, det er bare den stavemåde, der er mere almindeligt brugt uden for USA.

Er en dyster tone?

mørk og kedelig, som farve eller som ting med hensyn til farve: en dyster kjole. dystert, deprimerende eller trist: en dyster stemning. yderst alvorlig; grav: et dystert udtryk i hans ansigt.

Anbefalede: