Hvor sjælden er smuglergods i krigszonen?

Indholdsfortegnelse:

Hvor sjælden er smuglergods i krigszonen?
Hvor sjælden er smuglergods i krigszonen?
Anonim

Problemet er, at Contraband er ekstremt sjældent. Efter at have spillet snesevis af spil og afsluttet flere kontrakter i hver, var vi kun i stand til at finde én. Det er uklart, om der er noget andet, du kan gøre for at øge spawn-raten, men indtil videre, fortsæt med at udfylde kontrakter for forhåbentlig at finde Contraband.

Hvor ofte får du smuglervarer Warzone?

Med Blueprint Blitz-begivenheden live i Warzone, vil Contraband-kontrakten nu opstå, når du har gennemført to kontrakter i spillet såsom Bounties, Scavengers eller Recons. Når du har afsluttet to kontrakter i en kamp mellem Battle Royale eller Plunder, vil en Contraband Contract opstå – der fremstår som en blå dokumentmappe.

Hvordan får jeg mere smuglergods i Warzone?

Det er overflødigt at sige, at jo flere kontrakter du fuldfører i en kamp, jo større er chancerne for at støde på en af disse smuglervarer. Der er også en anden måde at få fingrene i kontrabandekontrakter på, og det er ved at gøre op med en fjendespiller, der bar smuglergodset.

Kan du få smuglergods i plyndring?

Du vil også kunne finde denne placering på dit Tac-kort. Med smuglergods i hånden skal du forsigtigt gå hen over kortet. … Efter en kort ventetid vil en taske blive kastet ned fra en choppa, ligesom hvordan du kan indbetale penge i Plunder, hvor du skal deponere dit smuglergods.

Hvordan ser smuglerkontrakten udkan du lide?

Du kan se en smuglerkontrakt som angivet med et blåt ikon på dit kort, med en pil, der peger op. Det vil gyde som en belønning for at fuldføre en af de tre kontrakter og fremstå som en blå dokumentmappe, der kan afhentes. Når du har fat i den, starter kontrakten.

Anbefalede: