Hvilke palæontologer får løn om året?

Indholdsfortegnelse:

Hvilke palæontologer får løn om året?
Hvilke palæontologer får løn om året?
Anonim

Ifølge Bureau of Labor Statistics er gennemsnitslønnen for geovidenskabsfolk, som inkluderer palæontologer, $91, 130 om året. En palæontologs løn kan variere baseret på flere faktorer, herunder hvor de bor og det miljø, de arbejder i.

Hvor meget tjener en palæontolog i 2021?

Den gennemsnitlige løn for en palæontolog er $93, 878 om året og $45 i timen i USA. Det gennemsnitlige løninterval for en palæontolog er mellem $66.184 og $116.419. I gennemsnit er en mastergrad det højeste uddannelsesniveau for en palæontolog.

Hvad er de fleste penge, en palæontolog tjener?

Den gennemsnitlige palæontolog i USA tjener 107.572 USD. Palæontologer tjener mest i San Francisco, CA til 161.307 USD, i gennemsnit samlet kompensation 50 % højere end gennemsnittet i USA.

Er palæontologi et godt betalende job?

Private sektorer tilbyder ekstremt høje lønninger, især hvis videnskabsmanden har rigtig god erfaring og kvalifikationer. I første omgang kan en palæontolog forvente en løn mellem 15.000/- til 25.000/- pr. måned, som vil stige med erfaring og arbejde.

Hvordan tjener palæontologer penge?

Andre er kommercielle palæontologer, der tjener deres penge på at sælge ting, som f.eks. Black Hills Institute. Andre er stadig "freelancere", der tjener penge ved at sælge bøger og andetformer for medier, eller at holde foredrag eller rådgive om dokumentarer osv.

Anbefalede: