Skal matematiker skrives med stort?

Indholdsfortegnelse:

Skal matematiker skrives med stort?
Skal matematiker skrives med stort?
Anonim

Kort svar: Ja for begge eksempler, hvis de bliver brugt i en formel sammenhæng. Når matematik bruges i en sætning uden specifikt at henvise til et universitets studieprogram eller en titel, skrives den ikke med stort.

Har matematik brug for et stort bogstav?

Når du taler om et skolefag på en generel måde, behøver du ikke skrive det med stort, medmindre det er navnet på et sprog. For eksempel behøver matematik og kemi ikke skrives med stort, men fransk og spansk skal skrives med stort, fordi de er egennavne.

Er matematik store bogstaver?

Med undtagelse af sprog, såsom engelsk, fransk og japansk, er navnene på akademiske discipliner, hovedfag, bifag, programmer og studiekurser ikke egennavne og bør ikke skrives med stort. … Generelle referencer, såsom bachelor-, kandidat- eller doktorgrad, er ikke med store bogstaver.

Er matematik med små bogstaver?

Du studerer naturvidenskab, matematik, historie og kunst. Alle disse skolefag er med små bogstaver (ikke-store bogstaver). Sæt emner med stort, når de er navne på sprog. … Alle disse emner er navne på sprog, så alle er skrevet med stort.

Er job titler med store bogstaver?

Titler skal skrives med stort, men referencer til jobbet er det ikke. Hvis du f.eks. bruger en stillingsbetegnelse som en direkte adresse, skal den skrives med stort.

Anbefalede: