Har isla tacano storme?

Indholdsfortegnelse:

Har isla tacano storme?
Har isla tacano storme?
Anonim

Isla Tacano er et tropisk paradis og velegnet til at etablere din virksomhed. Vejret er generelt idyllisk, men det kan lejlighedsvis blive ramt af flere storme og endda snoninger.

Hvilke dinosaurer får du på Isla Tacano?

Herrerasaurus, tilgængelig i Carnivore Dinosaur Pack og låst op på Isla Tacano. Stygimoloch, låst op på Isla Tacano. Metriacanthosaurus, låst op ved at fuldføre sikkerhedsmissionen på Isla Tacano.

Hvad låser du op på Isla Tacano?

Hav det sjovt med det! For at låse op for Isla Tacano i Jurassic World Evolution skal du først have for at opnå en 3-stjernet vurdering for din park på Isla Muerta.

Hvad laver du på Isla Tacano?

Isla Tacano er et af de mest udfordrende områder i spillet. Det starter spilleren i gæld, og tilbyder meget lidt hjælp til at komme i gang. Et nyttigt tip er at starte en masse dyre ekspeditioner på et andet kort og derefter sælge noget af bygningen på Isla Tacano for at bygge et fossilcenter.

Hvad er de fem dødsfald?

Wiki-målrettet (underholdning)

The Muertes-øgruppen, også kendt som The Five Deaths (Las Cinco Muertes på spansk), er en kæde af fem øer 200 miles sydvest for Costa Rica. De hedder Isla Matanceros, Isla Muerta, Isla Pena, Isla Sorna og Isla Tacaño.

Anbefalede: