Er en betonsokkel?

Indholdsfortegnelse:

Er en betonsokkel?
Er en betonsokkel?
Anonim

En betonsokkel er en armeret betonbjælke, der er konstrueret mellem væggen og dens fundament. Betonsokler forhindrer forlængelse eller udbredelse af revner fra fundamentet ind i væggen ovenover, og de fordeler væggens belastning jævnt over fundamentet.

Hvad er en sokkel i en bygning?

Sokkel, Laveste del, eller fod, af en piedestal, podie eller arkitrave (støbt omkring en dør). Det kan også referere til bundstøtten på et møbel eller den sædvanligvis fremspringende stenbane, der danner en platform for en bygning.

Hvad er formålet med sokler?

En sokkel er en base eller platform, der understøtter en piedestal, søjle eller struktur. Det er ikke kun et simpelt arkitektonisk element, men også et meget vigtigt. Strukturelt fordeler soklen vægten og trykket, der kommer ned gennem en søjle jævnt over et bredere rum.

Hvad er sokkel lavet af?

I Display-verdenen er en sokkel et simpelt stativ, som et produkt kan placeres på som et middel til at vise det, henlede opmærksomheden på det eller placere det i taljehøjde. … Disse basissokler er lavet af 5 mm ekstruderet polypropylen, mens toppene er lavet af 12 mm melamin monteret på MDF.

Hvad er sokkel IKEA?

Toe Kick: Også kaldet en sokkel af IKEA, dette er en smal strimmel af plastik, der dækker benene; disse tjener samme formål som tå-kick boards fundet påkonventionelle skabe.