Hvad er et phono-input?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er et phono-input?
Hvad er et phono-input?
Anonim

Phono-indgang er et sæt indgangsstik, sædvanligvis mini-stik eller RCA-stik, placeret på bagpanelet af en forforstærker, mixer eller forstærker, især på tidlige radiosæt, hvortil en fonograf eller pladespiller er tilsluttet.

Hvad bruges PHONO-input til?

(PHONOgraph input) Et stik på en forstærker eller receiver, der accepterer signaler fra en analog pladespiller. Phono-indgangskredsløbet booster signalet og giver den nødvendige RIAA-udligning for at genoprette den originale lyd. Se phono-forforstærker og USB-pladespiller.

Har du brug for en PHONO-indgang til en pladespiller?

Hvis din pladespiller har en indbygget forforstærker (LINE-niveau-udgang), skal du tilslutte den til en af disse LINE-niveau-indgange. Og ikke PHONO-indgangen på din modtager. Men hvis din pladespiller ikke har en indbygget forforstærker (kun PHONO-udgang), skal du tilslutte den til PHONO-indgangen på receiveren.

Er der forskel på Aux og phono?

En pladespiller producerer et PHONO-udgangssignal. Dette phono-signal skal konverteres til et LINE LEVEL-signal (nogle gange omt alt som AUX-signal) for at fungere med lydudstyr, herunder stereoanlæg, computere og højttalere. En phono-forforstærker konverterer PHONO til LINE LEVEL.

Har min modtager en PHONO-indgang?

Kig på bagsiden af din modtager og undersøg lydindgangsmulighederne. Modtagere med en indbygget phono-forforstærker vil have indgange mærket "Phono." (Hvis modtageren gør detikke have et input mærket på den måde, hop til trin 4 nedenfor).

Anbefalede:

Interessante artikler
Do ut des meaning?
Læs mere

Do ut des meaning?

Do ut des dō ūt dās. “jeg giver for at du kan give.”(1) I romersk ret, en ugyldig kontrakt, hvor den ene parts præstation opfylder … Generelle links til dette værk. Forord. Kvitteringer. Hvad betyder sætningen do ut des? : en kommutativ kontrakt, hvorved noget gives, så noget kan modtages til gengæld.

Har Australien nogensinde haft en cyklon?
Læs mere

Har Australien nogensinde haft en cyklon?

Cyclone Joan, 1975: en af de mest intense tropiske cykloner nogensinde, der har ramt Australien, denne gang på den nordvestlige kyst. Det beskadigede bygninger i den afsidesliggende by Port Headland og også jernbaner. Hvor mange cykloner har Australien haft?

Hvad betyder eng?
Læs mere

Hvad betyder eng?

Engelsk er et vestgermansk sprog i den indoeuropæiske sprogfamilie, som oprindeligt blev t alt af indbyggerne i det tidlige middelalderlige England. Det er opkaldt efter anglerne, et af de gamle germanske folk, der migrerede til det område i Storbritannien, der senere tog deres navn, England.