Vokser hellebores i skygge?

Indholdsfortegnelse:

Vokser hellebores i skygge?
Vokser hellebores i skygge?
Anonim

Hellebores er bedst i jævnt fugtig veldrænet jord i delvis skygge. Vand godt i længere tørre perioder; de er tørketolerante, når de først er etableret.

Vokser hellebores i fuld skygge?

Helleborer er hårdføre i zone 6 til 9. De tolererer næsten fuld sol til næsten fuld skygge, men foretrækker delvis skygge. Tæt skygge kan reducere blomsterproduktionen. Generelt nyder de let neutral til sur jord.

Hvor er det bedste sted at plante hellebores?

Hvor skal man plante

  1. Helleborus foetidus er bedst til dybere skygge.
  2. Helleborus lividus, Helleborus niger og Helleborus thibetanus foretrækker en position, der er læ, kølig, i let skygge og har veldrænet jord eller dræning af et højbed. …
  3. Helleborus argutifolius og Helleborus × sternii er bedst til sol.

Hvor meget sol har en hellebore brug for?

Placer dine hellebores i potte for at få så meget sol som muligt i løbet af vinter- og forårsmånederne. Lidt skygge vil blive værdsat, når det bliver varmere. Hellebore foretrækker også køligere temperaturer om vinteren, så sørg for, at den får sol uden for meget varme.

Kan du dyrke hellebores under træer?

A Hellebores er meget tilpasningsdygtige og virker glade på de fleste steder, inklusive nordvendte grænser. Det vigtigste er at dyrke dem under løvfældende træer og buske, så de får sol, når de blomstrer ifebruar og marts, men er i skygge, når træet og buskens blade vender tilbage.

Anbefalede: