Hvor langt er virvar?

Indholdsfortegnelse:

Hvor langt er virvar?
Hvor langt er virvar?
Anonim

Jumbles Reservoir Circuit er en 5,9 mile loop spor beliggende nær Bolton, Greater Manchester, England, som har en sø og er klassificeret som moderat. Stien bruges primært til vandreture, gåture, løb og naturture.

Hvor langt er gåturen rundt i virvar?

Der er en tre og en halv mil cirkulær rute rundt om reservoiret, velegnet til klapvogne og kørestole. Ruten starter og slutter ved parkeringspladsen. Der er alternative ruter til at forlænge turen, som er afmærkede.

Hvor lang tid tager det at gå rundt i den virvarende Country Park?

Jumbles Country Park i Bolton åbnede i 1971 efter færdiggørelsen af Jumbles Reservoir. Turen rundt om reservoiret tager lidt over en time og er let at følge og flad de fleste steder.

Kan du svømme i virvar?

The Jumbles reservoir af John Norris. ET af regionens største vandselskaber har udstedt en advarsel om ikke at svømme i åbent vand forud for helligdagsweekenden. … Beholdere er der som lager, så vi kan forsyne kunderne med drikkevand.

Kan du sejle i kajak på virvar reservoir?

Deltagerne er begrænset til et område af reservoiret, og kun egnede aktiviteter såsom paddleboarding og kajaksejlads er tilladt.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilken sport bruger du en plastron?
Læs mere

Hvilken sport bruger du en plastron?

'Plastronen', også kendt som underarmsbeskyttelse, er obligatorisk for fægtere at bære under en fægtekamp. Spidsen af bladet er den eneste del af våbnet, der gør det muligt for fægteren at score point i folie- og epee-hegn. Hvorfor er PPE vigtigt i sport?

Hvornår er sani matram?
Læs mere

Hvornår er sani matram?

Ifølge hinduistisk astrologi henviser Sani Peyarchi til den tid, hvor Lord Sani går fra et hus til et andet i vores fødselshoroskop. Sani Peyarchi forekommer kun hvert tredje år én gang og vil flytte fra Thanasu Rasi til Makaram Rasi den 24.

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?
Læs mere

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?

Når Duncan sover, /Hvortil snarere skal hans dags hårde rejse/Lydligt invitere ham, vil hans to kammerherrer med vin og sejl så overbevise/Det minde, hjernens vogter, /Skal være en damp, og modtagelse af fornuft/A limebeck alene" (I. 7.