Hvor meget koster en blodprøve til skjoldbruskkirtlen?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget koster en blodprøve til skjoldbruskkirtlen?
Hvor meget koster en blodprøve til skjoldbruskkirtlen?
Anonim

Test i hjemmet skjoldbruskkirteltest Test for skjoldbruskkirtelfunktion (TFT'er) er en samlebetegnelse for blodprøver, der bruges til at kontrollere skjoldbruskkirtlens funktion. … Et TFT-panel omfatter typisk skjoldbruskkirtelhormoner såsom thyreoidea-stimulerende hormon (TSH, thyrotropin) og thyroxin (T4) og triiodothyronin (T3) afhængigt af lokal laboratoriepolitik. https://en.wikipedia.org › wiki › Thyroid_function_tests

Test for skjoldbruskkirtelfunktion - Wikipedia

koster norm alt mindre end $150, hvilket inkluderer omkostningerne ved at sende din blodprøve til laboratoriet.

Hvor meget koster en skjoldbruskkirteltest?

Hvor meget koster en skjoldbruskkirteltest? På MDsave varierer prisen på en skjoldbruskkirteltest fra $8 til $197. Dem på høje fradragsberettigede sundhedsordninger eller uden forsikring kan shoppe, sammenligne priser og spare. Læs mere om, hvordan MDsave fungerer.

Hvordan kan jeg få tjekket min skjoldbruskkirtel uden forsikring?

Walk-In Lab tilbyder direkte adgang til skjoldbruskkirteltest, som er billigt, praktisk og fortroligt. Skjoldbruskkirteltestresultater er tilgængelige online, og test kan bestilles uden lægeerklæring eller forsikring. Bestil en skjoldbruskkirteltest i dag.

Hvordan kan jeg tjekke mine skjoldbruskkirtelniveauer derhjemme?

The Everlywell at-home skjoldbruskkirteltest kan fortælle dig, om dine thyreoideahormonniveauer tyder på hypothyroidisme. Denne test kræver kun nogle få dråber blod som prøve. Efter at have fået dine online testresultater, kan du nemtse dine niveauer af thyreoidea-stimulerende hormon (TSH), frie T3 og T4 og TPO antistoffer.

Skal skjoldbruskkirteltest udføres på tom mave?

Generelt du behøver ikke at faste, før du laver en skjoldbruskkirtelfunktionstest. Men ikke-faste er nogle gange forbundet med et lavere TSH-niveau. Det betyder, at dine resultater muligvis ikke viser sig ved mild (subklinisk) hypothyroidisme - hvor dine TSH-niveauer kun er let forhøjede.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er et fransk horn og en mellofon det samme?
Læs mere

Er et fransk horn og en mellofon det samme?

En mellofon har nøjagtig samme lyd som det franske horn, men rørene er snoet anderledes, så det ligner mindre en kæmpe kanelsnurre og mere som en tyk trompet. 99% af bands vil bruge mello frem for fransk horn. Den er lettere at marchere med og holdes meget på samme måde som en trompet.

I chester le street?
Læs mere

I chester le street?

Chester-le-Street, også kendt som Chester, er en købstad og civil sogn nord for floden Wear, England. Det er i distriktet, løjtnancy og historiske palatine af Durham. Byens historie er gammel, optegnelser går tilbage til et romersk bygget fort kaldet Concangis.

Hvornår blev mellofonen bygget?
Læs mere

Hvornår blev mellofonen bygget?

mellofonen fremstillet og brugt fra det sene 19. århundrede gennem begyndelsen af 1950'erne. Hvornår blev mellofonen opfundet? Mellofonen har generelt sin oprindelse i horndesignboomet i det 19. århundrede. Er et fransk horn og en mellofon det samme?