Kan universiteterne lide klassisk civilisation på et niveau?

Indholdsfortegnelse:

Kan universiteterne lide klassisk civilisation på et niveau?
Kan universiteterne lide klassisk civilisation på et niveau?
Anonim

Hvis du søger at søge ind på universitetet, kan klassisk civilisation være ekstremt nyttig. … Studiet af klassisk civilisation på niveau kan ofte føre til studiet på universitetsniveau i klassikere, drama, engelsk, historie, kunsthistorie, filosofi og politik.

Er klassisk civilisation et let A-niveau?

Classical Civilization er et særligt nemt A-niveau, især da du ikke behøver at lære sprog som græsk eller latin. I Klassisk Civilisation kan du nyde nogle fascinerende tekster fra den antikke verden, som studiekultur såsom kunst, arkitektur og teater.

Hvad kan jeg gøre med en klassisk civilisation et niveau?

Karrierer kan omfatte arbejde som arkivar, barrister, statsautoriseret revisor, Civil Service fast streamer, redaktionsassistent, billedkunstspecialist, kulturarvschef, underviser på videregående uddannelser, markedsforsker, som samt mange andre mulige kreative eller ledelsesmæssige job og karrierer.

Hvad studerer du i en klassisk civilisation på niveau?

Classical Civilization er studiet af gamle græske og romerske civilisation. Det er det ultimative humanistiske fag, der omfatter et stort udvalg af discipliner, herunder litteratur, historie, arkæologi og kunst.

Er klassisk civilisation et faciliterende emne?

Klassisk civilisation er et højt respekteret kursus blandt arbejdsgivereog universiteter er ens. … Selvom du ikke er en af Russell Groups 'faciliterende fag' (se linket nedenfor), hvis du seriøst overvejer at søge ind på et topuniversitet, så kan Klassisk Civilisation være en kæmpe bonus i din ansøgning.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er et fransk horn og en mellofon det samme?
Læs mere

Er et fransk horn og en mellofon det samme?

En mellofon har nøjagtig samme lyd som det franske horn, men rørene er snoet anderledes, så det ligner mindre en kæmpe kanelsnurre og mere som en tyk trompet. 99% af bands vil bruge mello frem for fransk horn. Den er lettere at marchere med og holdes meget på samme måde som en trompet.

I chester le street?
Læs mere

I chester le street?

Chester-le-Street, også kendt som Chester, er en købstad og civil sogn nord for floden Wear, England. Det er i distriktet, løjtnancy og historiske palatine af Durham. Byens historie er gammel, optegnelser går tilbage til et romersk bygget fort kaldet Concangis.

Hvornår blev mellofonen bygget?
Læs mere

Hvornår blev mellofonen bygget?

mellofonen fremstillet og brugt fra det sene 19. århundrede gennem begyndelsen af 1950'erne. Hvornår blev mellofonen opfundet? Mellofonen har generelt sin oprindelse i horndesignboomet i det 19. århundrede. Er et fransk horn og en mellofon det samme?