Hvem opfandt kanel toast crunch?

Indholdsfortegnelse:

Hvem opfandt kanel toast crunch?
Hvem opfandt kanel toast crunch?
Anonim

Opfundet af en General Mills produktchef ved navn Elisabeth Trach i 1984, og (naturligvis) inspireret af smagen af toast med kanel-sukkertoast, laves Cinnamon Toast Crunch primært af hvede og ris.

Hvor stammer Cinnamon Toast Crunch fra?

Produktet blev først introduceret til Det Forenede Kongerige og Irland i 1998 af Cereal Partners, som Cinnamon Toast Crunch, samme navn som det populære nordamerikanske kornmærke. Navnet blev senere ændret til Cinnamon Grahams, svarende til Golden Grahams, et andet Nestlé-produkt.

Hvem opfandt kaneltoast?

I 1846 udgav Charles Elme Francatelli, en britisk kok af italiensk afstamning, en kogebog, hvori han beskrev at ryste "noget kanelsukker" på overfladen af "kirsebærbrød" (et britisk brød), tysk "Kouglauff", en tysk tourte af abrikoser og på en brunbrødssoufflé.

Hvornår blev Cinnamon Toast opfundet?

Cinnamon Toast Crunch har serveret sprøde små firkanter af lækkerhed siden 1984.

Hvad kom ud først Cinnamon Toast Crunch eller French Toast Crunch?

Cinnamon Toast Crunch og dets spin-offs

Den første tilføjelse var French Toast Crunch i 1995, som, ikke overraskende, var beregnet til at smage som fransk toast. I 2004 blev Peanut Butter Toast Crunch tilføjet, selvom dette senere blev udgået.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er et fransk horn og en mellofon det samme?
Læs mere

Er et fransk horn og en mellofon det samme?

En mellofon har nøjagtig samme lyd som det franske horn, men rørene er snoet anderledes, så det ligner mindre en kæmpe kanelsnurre og mere som en tyk trompet. 99% af bands vil bruge mello frem for fransk horn. Den er lettere at marchere med og holdes meget på samme måde som en trompet.

I chester le street?
Læs mere

I chester le street?

Chester-le-Street, også kendt som Chester, er en købstad og civil sogn nord for floden Wear, England. Det er i distriktet, løjtnancy og historiske palatine af Durham. Byens historie er gammel, optegnelser går tilbage til et romersk bygget fort kaldet Concangis.

Hvornår blev mellofonen bygget?
Læs mere

Hvornår blev mellofonen bygget?

mellofonen fremstillet og brugt fra det sene 19. århundrede gennem begyndelsen af 1950'erne. Hvornår blev mellofonen opfundet? Mellofonen har generelt sin oprindelse i horndesignboomet i det 19. århundrede. Er et fransk horn og en mellofon det samme?