Hvor er University of Jaffna?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er University of Jaffna?
Hvor er University of Jaffna?
Anonim

University of Jaffna er et offentligt universitet i byen Jaffna i Sri Lanka. Etableret i 1974 som det sjette campus for University of Sri Lanka, blev det et uafhængigt, autonomt universitet i 1979. UoJ har to campus - hovedcampus i Thirunelvely i Jaffna og et andet campus i Vavuniya.

Hvem er grundlæggeren af Jaffna University?

Fra en lille begyndelse på det 30 ac re campus i det daværende Parameswara College-lokaler grundlagt af den veteranfilantrop, Sir Ponnampalam Ramanathan, er universitetet vokset enormt og er i dag hjemsted for otte fakulteter med 57 akademiske afdelinger, flere service-/akademiske/støtteenheder og …

Hvor i Sri Lanka er Jaffna?

Jaffna (tamilsk: யாழ்ப்பாணம், romaniseret: Yāḻppāṇam, singalesisk: යාපනය, romaniseret: Yāpanaya: Yāpanaya, provinsen n) er hovedstaden i provinsen n Lanka. Det er det administrative hovedkvarter for Jaffna-distriktet beliggende på en halvø af samme navn.

Hvad er fakulteterne på Jaffna University?

Fakulteter

  • Landbrugsfakultetet.
  • Det anvendte fakultet.
  • Det Kunstvidenskabelige Fakultet.
  • Det Tekniske Fakultet.
  • Fakultetet for Graduate Studies.
  • Fakultetet for Hindustudier.
  • Fakultet for Ledelsesstudier og Handel.
  • Det Medicinske Fakultet.

Hvad er det smukkeste universitet i Sri Lanka?

Betragtet som et af de smukkeste universiteter i verden og det smukkeste og sejeste universitet i Sri Lanka, universitetet i Peradeniya strækker sig over næsten 70 hektar jord. Den rene atmosfære og det store antal smukke grønne træer gør det til et paradis på jorden.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvornår udkommer rll5?
Læs mere

Hvornår udkommer rll5?

Den vil blive udviklet af NovaPen Productions. Den blev udgivet i marts 2020. Kommer Rugby League Live 5 ud? En e-mail delt direkte fra NRL har bekræftet, at de søger at udgive et spil i 2022. E-mailen lyder som følger: "Vi arbejder i øjeblikket med udvikleren for at sikre, at det bedst mulige spil bliver frigivet.

Er punktsvejsning let?
Læs mere

Er punktsvejsning let?

Punktsvejsning er blandt de tidligste svejseprocedurer og er meget velkendt og nem at udføre for selv nybegyndere. Proceduren er fuldstændig defineret og gælder let for mange tynde metaller som rustfrit stål, nikkellegeringer og titanium. Hvor svært er det at punktsvejse?

Ved forfatningskonventet favoriserede fortalere for republikanisme?
Læs mere

Ved forfatningskonventet favoriserede fortalere for republikanisme?

I modsætning til forfatningskonventet (1787) af staters rettighedsfortalere gik de ind for en stærk national lovgiver valgt direkte af borgerne frem for staterne og en national regering, der kunne nedlægge veto mod enhver statslovgivning, den anser for uegnet.