Hvem er bedre dak eller watson?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er bedre dak eller watson?
Hvem er bedre dak eller watson?
Anonim

De er på lige fod med afleveringsstatistikker. I løbet af sin karriere har Dak kastet for 17, 634 yards med 106 TDs og 40 INTs. Deshaun Watson har 13.477 karriereyards og har kastet 96 TD'er og 35 INT'er. Dak har fået en bedre offensiv linje tidligt i sin karriere.

Er Deshaun Watson den bedste?

Med mangel på støtte fra forsvaret og spillet og få offensive våben argumenterer PFF for, at Watson var ligaens bedste QB i 2020, og sluttede med den bedste enkeltsæson præstation af en QB i de seneste 15 år.

Er Deshaun Watson en god fodboldspiller?

Ved at lede NFL i forbifartens yards og sætte adskillige franchise-rekorder i 2020, opnåede Houston Texans QB Deshaun Watson en høj placering i NFL's årlige Top 100 Players-liste med sin præstation.

Er D Watson god?

Baseret på færdigheder alene er Deshaun Watson en af de bedste unge quarterbacks i spillet lige nu. På trods af texanernes grimme rekord på 4-12 sidste år, kommer Watson ud af en karrieresæson, hvor han satte personlige højder i pasningsyards (4.823), touchdowns (33) og fuldførelsesprocent (70,2%).

Hvem overtager Dak?

Når du tænker på Dallas Cowboys, tænker du på to spillere. Det er enten star running back Ezekiel Elliott fra quarterback Dak Prescott. Efter Prescotts sæsonafslutningsskade har backup quarterback Andy D alton overtaget startenrolle.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvorfor er azulejos blå?
Læs mere

Hvorfor er azulejos blå?

Portugisiske azulejos fra det 17. århundrede brugte en række farver, som for nylig blev gennemgået og analyseret [1]. … Et godt stykke ind i det 19. århundrede stammer den blå farve i azulejos udelukkende fra brugen af koboltpigmenter.

For barometrisk prislederskab?
Læs mere

For barometrisk prislederskab?

Barometrisk. Den barometriske prislederskabsmodel opstår, når en bestemt virksomhed er dygtigere end andre til at identificere ændringer i gældende markedskræfter, såsom en ændring i produktionsomkostninger. Dette giver virksomheden mulighed for at reagere mere effektivt på markedskræfterne.

Er syning af livmoderhalsen smertefuldt?
Læs mere

Er syning af livmoderhalsen smertefuldt?

A speculum vil blive indsat i din vagina, så din kirurg kan holde din livmoderhals og sy en sting rundt om den. Du kan få indsat et kateter midlertidigt i din blære. Du kan føle ubehag bagefter, så du vil blive tilbudt smertelindring for at hjælpe med dette.