Ved strikning, hvad er rib?

Indholdsfortegnelse:

Ved strikning, hvad er rib?
Ved strikning, hvad er rib?
Anonim

Ribsting er et struktureret lodret stribemønster og skabes ved skiftevis at strikke og vrange i samme række og derefter strikke den samme maske i næste række. Dette danner søjler af strik- og vrangmasker og bruges ofte til manchetter eller skygger.

Hvordan laver du en ribstikning?

1 x 1 rib: Enkeltstrik veksler med enkelte vrangmasker, hvilket skaber meget smalle søjler. For at lave 1 x 1 rib, slå et lige antal sting op. Dernæst strikkes hver række: 1 r, 1 vr; rep fratil slutningen af rækken. Gentag denne række for længden af dit stykke.

Hvad betyder 1x1 rib i strikning?

1x1 ribsømmen er en serie strik og vrang, matchet række for række. For at strikke 1x1 ribmaske over et lige antal masker, start med én ret maske.

Hvad betyder 2x2-ribber?

Den er næsten identisk med 1x1 Rib-sømmen, men er lavet af skiftevis 2 strikkede og 2 vrangmasker i hver. Bruges for at tilføje elasticitet til strikket stof, især til sweater manchetter og halsudskæringer, som en kant til hatte, vanter og sokker, eller endda til hele beklædningsgenstanden for at gøre det ideelt. …

Er ribstrik stretchy?

Ribbemønstre strækker sig norm alt (men ikke altid) over hele rækken. Stretchy og elastisk strik én vrang én ribsting gør det nemt at forme dine oplægninger og manchetter. … De laver et strækbart stof, der er perfekt til at skabe linninger,manchetter, kanter og halsudskæringer, men du kan også bruge rib for sig selv som dit hovedmønster.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er brugt kaffegrums godt for planter?
Læs mere

Er brugt kaffegrums godt for planter?

For at bruge kaffegrums som gødning, skal du blot drysse dem på jorden omkring dine planter. Resumé Kaffegrums er en god gødning, fordi den indeholder flere vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for plantevækst. De kan også hjælpe med at tiltrække orme og mindske koncentrationen af tungmetaller i jorden.

Hvornår er pantosæsonen?
Læs mere

Hvornår er pantosæsonen?

Pantomimer finder sted omkring juleperioden og er næsten altid baseret på kendte børnehistorier som Peter Pan, Aladdin, Askepot, Tornerose osv. Pantomimes opføres ikke kun i de bedste teatre i landet, men også i landsbyhuse i hele Storbritannien.

Er grog Yodas søn?
Læs mere

Er grog Yodas søn?

Favreau har præciseret, at Grogu ikke er en yngre version af Yoda selv, men har afvist at kommentere, om han er i familie med Yoda eller på anden måde forbundet med ham. Er Grog relateret til Yoda? Han er biologisk relateret til Yoda eller Yaddle .