Hvem startede kirken i Galatien?

Indholdsfortegnelse:

Hvem startede kirken i Galatien?
Hvem startede kirken i Galatien?
Anonim

Apostelen Paulus til kristne kirker (nøjagtig placering usikker), der blev forstyrret af en jødefraktion. Paulus skrev sandsynligvis brevet fra Efesos omkring 53-54 til en kirke, han havde grundlagt i Galatiens område i Lilleasien, selvom der er usikkerhed om datoen for brevets sammensætning.

Hvem startede kirken i Bibelen?

Traditionen hævder, at den første Gentile kirke blev grundlagt i Antiokia, ApG 11:20-21, hvor det er nedskrevet, at Jesu Kristi disciple først blev kaldt kristne (ApG. 11:26). Det var fra Antiokia, at St. Paul startede på sine missionsrejser.

Hvem t alte Paulus med i Galaterbrevet?

Paulusbrevet til Galaterne blev skrevet til jødiske kristne, som forvildede sig fra Herren ved endnu en gang at stole på Moselovens gerninger.

Hvordan blev Galatia grundlagt?

Romersk Galatien

Ved Deiotarus' død blev Kongeriget Galatien givet til Amyntas, en hjælpekommandant i den romerske hær af Brutus og Cassius, som opnåede Mark Antonius' gunst. Efter hans død i 25 f. Kr. blev Galatien indlemmet af Augustus i Romerriget og blev en romersk provins.

Hvem grundlagde kirken i romerne?

Påstandene om, at Roms kirke blev grundlagt af Peter, eller at han tjente som dens første biskop, er uenige og hviler på beviser, der ikke er tidligere endmidten eller slutningen af 2. århundrede.

Anbefalede: