Hvordan beregner man det profitmaksimerende outputniveau?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan beregner man det profitmaksimerende outputniveau?
Hvordan beregner man det profitmaksimerende outputniveau?
Anonim

Det profitmaksimerende valg for et perfekt konkurrencedygtigt, perfekt konkurrencedygtigt På et perfekt konkurrencepræget marked er pris lig med marginalomkostninger, og virksomheder tjener et økonomisk overskud på nul. I et monopol er prisen sat over marginalomkostningerne, og virksomheden tjener et positivt økonomisk overskud. Perfekt konkurrence skaber en ligevægt, hvor prisen og mængden af en vare er økonomisk effektiv. https://courses.lumenlearning.com › kapitel › monopoly-prod…

Monopolproduktion og prisfastsættelsesbeslutninger og fortjenesteresultat

firma vil forekomme på det outputniveau, hvor marginalindtægter er lig med marginalomkostninger, dvs. hvor MR=MC. Dette sker ved Q=80 i figuren.

Hvordan finder du det profitmaksimerende outputniveau?

Samlet fortjeneste maksimeres, hvor marginale indtægter er lig med marginalomkostninger. I dette eksempel opstår maksimal fortjeneste ved 4 outputenheder. En perfekt konkurrencedygtig virksomhed vil også finde sit profitmaksimerende outputniveau, hvor MR=MC.

Hvad er den profitmaksimerende regel for output?

Den generelle regel er, at virksomheden maksimerer profit ved at producere den mængde output, hvor marginale indtægter er lig med marginale omkostninger. Spørgsmålet om profitmaksimering kan også behandles fra input-siden.

Hvad er monopolistens profitmaksimerende outputniveau?

Monopolistens profitmaksimeringoutputniveau findes ved at sidestille dens marginale indtægt med dens marginale omkostninger, hvilket er den samme profitmaksimerende betingelse, som en perfekt konkurrencedygtig virksomhed bruger til at bestemme sit ligevægtsniveau for output.

Hvad er formlen for økonomisk profit?

Økonomisk profit=samlet indtjening – (eksplicitte omkostninger + implicitte omkostninger). Regnskabsmæssigt overskud=samlet omsætning – eksplicitte omkostninger.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvordan måles etco2?
Læs mere

Hvordan måles etco2?

Mængden af kuldioxid udåndet ved slutningen af hvert åndedræt (EtCO2) måles gennem en sensor placeret mellem patientens luftvej og ventilator og vises derefter numerisk og grafisk som en bølgeform. … Åndedrætssystemets primære funktion er at udskifte kuldioxid med ilt.

Er et ord, der ikke kan udfyldes?
Læs mere

Er et ord, der ikke kan udfyldes?

Betydningen af "unfillable" i den engelske ordbog Unfillable er an adjektiv. Adjektivet er det ord, der ledsager substantivet for at bestemme eller kvalificere det. Kan udfyldes et korrekt ord? Ja, kan udfyldes er i scrabble-ordbogen.

Hvor kommer birma-katte fra?
Læs mere

Hvor kommer birma-katte fra?

Birmaen, også kaldet "Burmas hellige kat", er en huskatterace. Birmaen er en langhåret, farvespids kat, der er kendetegnet ved en silkeagtig pels, dybblå øjne og kontrasterende hvide "handsker" på hver pote. Racenavnet er afledt af Birmanie, den franske form for Burma.