Hvor kom endnu fra?

Indholdsfortegnelse:

Hvor kom endnu fra?
Hvor kom endnu fra?
Anonim

Urban Dictionary siger, at yeet "især bruges i basketball, når nogen har skudt en trepointer, som de er sikre på vil gå i bøjlen". Dette er sandsynligvis en afledning fra dansen, hvor danseren råber "yeet", når de laver en kastehandling med armene.

Hvor kom YEET oprindeligt fra?

Den tidlige oprindelse af 'yeet'

I 2008 beskrev en Urban Dictionary-bruger ordet som simpelthen en måde at udtrykke begejstring på. Indlægget uddybede, at det kunne bruges i basketball, "når nogen har skudt en trepointer, som de er sikre på vil gå i bøjlen," eller, endnu mere farverigt, "når man ejakulerer."

Hvem fandt på YEET?

1. En ny mærkelig danseting på Vine kaldet Yeet. Det er et fænomen, der blev startet tilbage i februar 2014, men det tog ikke rigtig fart, før et barn, der går under navnet Lil Meatball postede en video, der hævdede, at han kan gøre det bedre end Lil Terrio. Lil Meatball er en 13-årig fra Dallas, Texas.

Hvad er historien om YEET?

Udtrykket Yeet har udviklet sig på mange måder gennem tiden. Den oprindelige brug af Yeet var en betegnelse for en dans, som opstod omkring 2014, men blev derefter forvandlet til et udråb af begejstring eller overskud, når man smide noget, såsom at smide affald i en skraldespand eller lave et slag i basketball.

Hvad står YEET for?

Yeet er et udråbstegn, der kan værebruges til spænding, godkendelse, overraskelse eller til at vise alsidig energi. Det har eksisteret siden 2008, og efterhånden er dette slangudtryk også blevet et dansetræk, bruges til at fejre et godt kast og dukker op i sportslige og seksuelle sammenhænge, ifølge Urban Dictionary.

Anbefalede: