Hvor er Barons Court i London?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er Barons Court i London?
Hvor er Barons Court i London?
Anonim

Barons Court er en London-metrostation i West Kensington i London Borough of Hammersmith og Fulham, Greater London. Denne station betjener District Line og Piccadilly Line.

Er Barons Court et dejligt område at bo i?

Et dejligt roligt område, gode metroforbindelser og hyggelige lokale pubber. Barons Court har de samme sent-victorianske huse med stuk foran med højt til loftet og masser af stil, som du finder i Fulham mod syd, Brook Green mod nord og Kensington og Earls Court mod øst.

Er Barons Court et sikkert område?

Samlet set, hvis du er ung og lige har startet et liv i London, er Barons Court-ejendommen sikker og prisvenlig, med gode transportforbindelser til byen og omegn.

Hvilken toglinje er Barons Court?

Denne station betjener District-linjen og Piccadilly-linjen. Barons Court ligger mellem West Kensington og Hammersmith på District-linjen og mellem Earl's Court og Hammersmith på Piccadilly-linjen og er i Travelcard Zone 2.

Hvilken zone er Earls Court?

Earl's Court undergrundsstation er i zone 1 og 2. Hvis du bliver i Earl's Court og tager metroen til en hvilken som helst anden station i zone 1 (det centrale London), betaler du zone 1 enkeltbillet med et pay as you go Oyster- eller kontaktløst kort.

Anbefalede: