Hvornår skal man bruge interjektion i en sætning?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår skal man bruge interjektion i en sætning?
Hvornår skal man bruge interjektion i en sætning?
Anonim

Interjektioner er almindeligt brugt i begyndelsen af sætningen. De er også forbundet med et tegnsætningstegn designet til at formidle følelser: udråbstegn. For eksempel: "Yikes, jeg var ikke klar over, at der var en grammatikprøve i dag!"

Hvordan bruger du interjektion i en sætning?

Du kunne også sætte et indskud midt i en sætning, for en anden form for følelsesudtryk. For eksempel: "Dette er en virkelig, hmm, interessant film." I denne sætning hjælper det at sætte indslaget i midten til at formidle en følelse af usikkerhed eller tvivl i stedet for.

Hvad er eksempler på interjektioner?

Hvad er en interjektion?

  • At udtrykke smerte - Åh, åh.
  • For at udtrykke utilfredshed - Bu, øh, yuck, øh, skyd, hov, rotter.
  • For at udtrykke overraskelse - Gosh, godhed.
  • For at udtrykke glæde - Yay, yippee.
  • For at udtrykke tillykke - Skål, tillykke.
  • For at udtrykke medlidenhed - Nå, åh nej.
  • At udtrykke frygt - Puha, yikes.

Hvad er brugen af interjektion?

Interjektioner er ord, der bruges til at udtrykke stærke følelser eller pludselige følelser. De er inkluderet i en sætning (norm alt i starten) for at udtrykke en følelse såsom overraskelse, afsky, glæde, begejstring eller entusiasme. Et interjektion er ikke grammatisk relateret til nogen anden del af sætningen.

Hvad er interjektion giv 5 eksempler?

Interjektionen er et ord, der udtrykker en stærk følelse. … Det udtrykker en følelse af glæde, sorg, spænding, undrende overraskelse, smerte, tristhed, lykke og så videre. f.eks. Wow, Hurra, Hurra, Åh, Ak, Ouch, Ups, Aha, Yahoo, Eww, Bravo osv.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilken sport bruger du en plastron?
Læs mere

Hvilken sport bruger du en plastron?

'Plastronen', også kendt som underarmsbeskyttelse, er obligatorisk for fægtere at bære under en fægtekamp. Spidsen af bladet er den eneste del af våbnet, der gør det muligt for fægteren at score point i folie- og epee-hegn. Hvorfor er PPE vigtigt i sport?

Hvornår er sani matram?
Læs mere

Hvornår er sani matram?

Ifølge hinduistisk astrologi henviser Sani Peyarchi til den tid, hvor Lord Sani går fra et hus til et andet i vores fødselshoroskop. Sani Peyarchi forekommer kun hvert tredje år én gang og vil flytte fra Thanasu Rasi til Makaram Rasi den 24.

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?
Læs mere

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?

Når Duncan sover, /Hvortil snarere skal hans dags hårde rejse/Lydligt invitere ham, vil hans to kammerherrer med vin og sejl så overbevise/Det minde, hjernens vogter, /Skal være en damp, og modtagelse af fornuft/A limebeck alene" (I. 7.