Hvornår blev wimpy grundlagt?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev wimpy grundlagt?
Hvornår blev wimpy grundlagt?
Anonim

Wimpy er varemærket for en multinational kæde af tidligere fastfood-restauranter, der gradvist har opgraderet enheder til at blive afslappede spisesteder med bordservering siden et ejerskifte, der fandt sted i 2007. Mærket har hovedkontor i Johannesburg., Sydafrika.

Hvornår åbnede den første Wimpy i Storbritannien?

Den første britiske Wimpy 'BAr' åbnede i 1954 i Lyons Corner House i Coventry Street, London. Dens popularitet førte til separate Wimpy BArs, der kun serverer hamburger-baserede måltider. På virksomhedens højdepunkt, i 1970, var der tusinde Wimpy-restauranter på tværs af treogtyve lande.

Var pjattet baseret på en rigtig person?

Wimpy blev skabt af avistegneren Elzie Crisler Segar i 1931. … Wimpy siges at have været inspireret af det virkelige Chester, Illinois lokale J. William Schuchert. Efter sin optræden i Thimble Theatre ville Wimpy vende tilbage som en stor birolle i tegneserieserien fra 1948 af E. C.

Bet alte Wimpy nogensinde for sin hamburger?

I et kort interview fra 1935 i The Daily Oklahoman indikerede H. Hillard Wimpee fra Atlanta, at han var forbundet med karakteren efter at have arbejdet med Segar ved Chicago Herald-Examiner i 1917. Det blev en skik på kontoret at den der tog imod en invitation til en hamburger ville betale regningen.

Hvad er Popeyes rigtige navn?

Popeye og de fleste af de store bikarakterer var førstmed i et tre gange ugentligt 15-minutters radioprogram, Popeye the Sailor, som medvirkede Detmar Poppen som Popeye, sammen med de fleste af de store biroller-Olive Oyl (Olive Lamoy), Wimpy (Charles Lawrence), Bluto (Jackson Beck) og Swee'Pea (Mae …

Anbefalede: