Hvem har lavet steins gate?

Indholdsfortegnelse:

Hvem har lavet steins gate?
Hvem har lavet steins gate?
Anonim

Steins;Gate er et visuelt science fiction-spil udviklet af 5pb. og Nitroplus. Det er det andet spil i Science Adventure-serien efter Chaos;Head. Historien følger en gruppe elever, mens de opdager og udvikler teknologi, der giver dem mulighed for at ændre fortiden.

Hvem har lavet Steins Gate-anime?

Steins;Gate blev skabt i animationsstudiet White Fox, og blev produceret af Mika Nomura og Yoshinao Doi, instrueret af Hiroshi Hamasaki og Takuya Satō, og skrevet af Jukki Hanada, med Kyuuta Sakai som karakterdesigner og animationschef.

Hvem lavede stens portåbning?

"Hacking to the Gate" er åbningstemaet for Steins;Gate-anime-serien. Den er komponeret og skrevet af Chiyomaru Shikura og arrangeret af Isoe Toshimichi, med vokal af Kanako Itō.

Hvordan blev Steins Gate skabt?

Steins;Gate er det andet samarbejde mellem 5pb. og Nitroplus efter Kaos;Hoved. Spillet blev skabt med konceptet "99% videnskab (virkelighed) og 1% fantasi" i tankerne. Planlægningen af Steins;Gate blev ledet af Chiyomaru Shikura på 5pb.

Er Steins Gate baseret på en sand historie?

9 IRL Nøjagtighed. Med sin sci-fi præmis, Steins; Gate er let at afvise som en komplet fiktion, men alligevel er denne serie omhyggeligt velresearchet. Hele karakteren og underplottet af en mand ved navn John Titor er baseret på det sande onlinepersonlighed, der populariserede fora i år 2000 med sin navnebror.

Anbefalede:

Interessante artikler
Vil lusebehandling ødelægge hårfarven?
Læs mere

Vil lusebehandling ødelægge hårfarven?

Lusebehandlingsformler består af aktive komponenter. Shampoo fjerner for det meste disse ingredienser. Du behøver heller ikke bekymre dig over muligheden for at dvæle ingredienser. Det er fordi små mængder generelt ikke påvirker hårfarvningen.

Hvad er coudfældning i gravimetrisk analyse?
Læs mere

Hvad er coudfældning i gravimetrisk analyse?

I gravimetrisk analyse, som består ved udfældning af analytten og måling af dens masse for at bestemme dens koncentration eller renhed, er samudfældning et problem, fordi uønskede urenheder ofte udfældes sammen med analytten, hvilket resulterer i i overskydende masse.

Når traumatiske minder dukker op igen?
Læs mere

Når traumatiske minder dukker op igen?

Genoplevelse-at have pludselige og uønskede traumatiske minder, der trænger ind i eller endda synes at erstatte, hvad der sker nu-er et kernesymptom på posttraumatisk stressforstyrrelse (PTSD). 1 Hvis du har PTSD, er der stor sandsynlighed for, at du har haft symptomer på genoplevelse.