Er robert goulet i live?

Indholdsfortegnelse:

Er robert goulet i live?
Er robert goulet i live?
Anonim

Robert Gérard Goulet var en amerikansk sanger og skuespiller af fransk-canadisk afstamning. Goulet er født og opvokset i Lawrence, Massachusetts.

Hvordan døde Goulet?

Udøveren, der led af lungesygdommen lungefibrose, døde på Cedars-Sinai Medical Center, hvor han afventede en beslutning om, hvorvidt han kunne modtage en lungetransplantation, fort alte hans kone, Vera Goulet, til Reuters.

Hvad skete der med Robert Goulet?

Goulet døde af lungefibrose om aftenen den 30. oktober 2007 på Cedars-Sinai Medical Center, mens han afventede en lungetransplantation. Han var 73 år gammel. Han ville være fyldt 74 mindre end en måned senere. Teatertelte i New York og i byer i hele Nordamerika blev nedtonet i hans minde den 31. oktober 2007.

Hvad er Robert Goulets rigtige navn?

Han vandt en Tony for sin optræden i Broadway-musicalen "The Happy Time" fra 1968. Og han optrådte ofte i populære tv-programmer som "The Ed Sullivan Show." Robert Gerard Goulet blev født den 26. november 1933 i Lawrence, Mass.

Var Goulet en tenor?

Robert Goulet, der foretog sit mørke flotte udseende og tordnende barytonstemme for at spille en flot Lancelot i den originale "Camelot" i 1960, fortsatte derefter med en vidtrækkende karriere som sanger og skuespiller og vandt en Tony, en Grammy og en Emmy, døde i går i Los Angeles.

Anbefalede: