Hvor gammel er Jennica Garcia?

Indholdsfortegnelse:

Hvor gammel er Jennica Garcia?
Hvor gammel er Jennica Garcia?
Anonim

Jennica Alexis Garcia er en filippinsk skuespillerinde, vært og instruktør. Hun er datter af den veteran skuespillerinde Jean Garcia. Hun er i øjeblikket freelancekunstner. Hun er også vært på den nyligt lancerede kanal, One PH.

Hvad skete der med Jennica Garcia og Alwyn Uytingco?

Alwyn Uytingco erklærer kærlighed til Jennica Garcia efter split Jennica bekræftede sin splittelse med Alwyn i maj. De knyttede bånd i 2014. I mellemtiden har Alwyn håbet på, at de stadig kan bringe familien sammen igen. Han erklærede også sin kærlighed til Jennica og indrømmede at savne deres to børn.

Hvad sker der med Jenica Garcia?

Jennica Garcia bekræfter split med Alwyn Uytingco: 'Vi er nu kun en familie på tre' Hun er nu enlig mor for sine to døtre. Den 20. maj 2021 bekræftede Jennica Garcia i et eksklusivt interview med GMA Network, at hun og hendes mand Alwyn Uytingco er gået fra hinanden efter syv års ægteskab.

Hvorfor slog Jennica Garcia op?

Jennica Garcia sagde, at hendes brud med Alwyn Uytingco ikke var over penge, og understregede, at hendes tidligere partner ikke var materialistisk og var en god forsørger. Garcia forsvarede Uytingco via Instagram i går, den 21. maj, kort efter hun bekræftede, at hun var gået fra hinanden via et eksklusivt interview med GMA Network.

Hvad skete der med jennica og Alwyn Uytingco?

Skuespillerinden Jennica bekræftede splittelsen i midten afmaj 2021. Hun sagde om at gå fra en familie på fire til at være tre. Skuespillerinden lagde desuden ikke skjul på ofringerne. … Folk begynder også at lægge mærke til, hvordan hun ikke havde nogen billeder sammen med Alwyn på Jennicas Instagram-feed.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad bruges kul til?
Læs mere

Hvad bruges kul til?

Kul bruges primært i USA til at generere elektricitet. Faktisk afbrændes det i kraftværker for at producere mere end halvdelen af den elektricitet, vi bruger. Et komfur bruger omkring et halvt ton kul om året. En vandvarmer bruger omkring to tons kul om året.

Hvad gør habu sake ved dig?
Læs mere

Hvad gør habu sake ved dig?

En habu-slange er i stand til at parre sig i så længe som 26 timer, hvilket får nogle til at tro, at en drink habushu kan hjælpe seksuel dysfunktion hos mænd. Der er tre arter af Habus fundet på Okinawa. Den ene er stigningen i udholdenhed og fysisk energi.

Skal du lytte til stjernetegnskompatibilitet?
Læs mere

Skal du lytte til stjernetegnskompatibilitet?

“Zodiac-kompatibilitet kan hjælpe dig med at finde nogle lignende træk hos din partner, men det er ikke det eneste, der kan gøre et forhold vellykket. Det kræver engagement, dedikation og kærlighed fra begge partnere, hvilket ikke kan bestemmes af dit stjernetegn.