Blev jennica og alwyn slået op?

Indholdsfortegnelse:

Blev jennica og alwyn slået op?
Blev jennica og alwyn slået op?
Anonim

Jennica bekræftede over for GMANetwork.com i maj 2021, at hun og manden Alwyn Uytingco har slået op.

Hvorfor gik jennica og Alwyn fra hinanden?

Jennica Garcia sagde, at hendes brud med Alwyn Uytingco ikke var over penge, og understregede, at hendes tidligere partner ikke var materialistisk og var en god forsørger. Garcia forsvarede Uytingco via Instagram i går, den 21. maj, kort efter hun bekræftede, at hun var gået fra hinanden via et eksklusivt interview med GMA Network.

Hvem er mor til jennica Garcia?

Jennica Alexis Garcia (født 26. december 1989) er en filippinsk skuespillerinde, vært og instruktør. Hun er datter af den erfarne skuespillerinde Jean Garcia.

Hvad skete der med Jean Garcia?

Garcia passerede den 30. marts på Cardinal Santos Medical Center i San Juan, Metro Manila. Ifølge Valera havde den 70-årige Garcia underliggende forhold. Hun havde faktisk en tidligere historie med slagtilfælde. Hun blev bragt til hospitalet for endnu et mistænkt slagtilfælde.

Er Ashley Garcia i familie med Jean Garcia?

Ashley har et tæt bånd til sin familie.

Og de støtter også hendes YouTube-karriere meget! … Ashley har to ældre brødre, Angelo og Austin, og en ældre søster, Aubrey. Hun er halvsøstre med skuespillerinden Jennica Garcia gennem sin far, tidligere skuespiller Jigo Garcia.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor er gutermann-tråden lavet?
Læs mere

Hvor er gutermann-tråden lavet?

Gütermann-tråde er lavet i Germany! Er Gütermann-tråd lavet i Tyskland? Gutermann-tråd, som oprindelse i Tyskland, har den rigtige tråd til quiltning, broderi, syning og meget mere. Uanset om du syr i hånden eller maskine, har Gutermann tråd den perfekte tråd til dig.

Er Falklandsøerne britiske?
Læs mere

Er Falklandsøerne britiske?

Falklandsøerne, også kaldet Malvinas-øerne eller spanske Islas Malvinas, internt Det Forenede Kongeriges selvstyrende oversøiske territorium i det sydlige Atlanterhav. Det ligger omkring 300 miles (480 km) nordøst for Sydamerikas sydspids og en tilsvarende afstand øst for Magellan-strædet.

Beholdt geoff-kapper undulater?
Læs mere

Beholdt geoff-kapper undulater?

Hans far holdt undulater i familiens hjem i Lincolnshire, tæt på hvor Capes stadig bor. Capes junior fik sine første fugle i en alder af 19, da han var en ny politimand. … Han har nu over 200 fugle, og så han har ikke meget plads i skuret til hans 27 stenramme at bevæge sig omkring.