Fik kenpachi bankai?

Indholdsfortegnelse:

Fik kenpachi bankai?
Fik kenpachi bankai?
Anonim

Kenpachi's Bankai. Selv uden Bankai var Kenpachi stærk nok til at blive en af Gotei 13-kaptajnerne, men han låste endelig op for sin unavngivne magt under Quincy krigen. Når først den er aktiveret, bliver Kenpachi dybest set en bersærkerlignende djævel med monstrøs styrke.

Lærer kenpachi zaraki bankai?

På trods af at være blevet bragt til dødens rand flere gange, og kaptajn Unohana endelig har løsladt sin Bankai, skærer Zaraki i sidste ende Unohana ned, og hører efterfølgende hans Zanpakutō og lærer dens navn: Nozarashi (野晒, Weather-Beaten One).

Hvad er navnet på kenpachi's Bankai?

For hans Zanpakutō og dets evner, se Nozarashi. Nozarashi (野晒) er den manifesterede ånd i Kenpachi Zarakis Zanpakutō.

Hvor stærk er kenpachi med Bankai?

Kan parere hits fra Sternritter M, på trods af kun at have én arm, har han opnået Bankai, og Bankai multiplicerer en shinigamis kraft med 5x, og hvis Kenpachis Shikai let udslettede en meteor i landstørrelse, ville hans Bankai gøre det samme med en meteor 5x større (noget i den stil) har han en utrolig holdbarhed, som …

Hvem dræbte Kenpachi zaraki?

The Espada, rykker tættere på, stikker Kenpachi i brystet. Efter at de to skændes om Nnoitras manglende evne til at blive skåret, bliver Kenpachi ved med at forsøge at skære sin modstander op. Til sidst skærer Kenpachi Nnoitra, og kæmper hårdere end før og skærer ham igen, denne gangskærer en del af Nnoitras Zanpakutō af.

Anbefalede: