Var jenna og shana dating?

Indholdsfortegnelse:

Var jenna og shana dating?
Var jenna og shana dating?
Anonim

Sæson 4. Selvom Shana ikke er til stede, får vi bekræftet fra Mona, at Shana kendte Jenna, før hun kom til Rosewood, og Shana er forelsket i Jenna.

Sov Jenna og Toby sammen?

Toby blev tvunget til at have sex med Jenna i showet. I bogen var han kun forelsket i Emily, i showet er de bedste venner. Tobys død er blevet forfalsket to gange i showet. … A forfalsker Tobys død for at få Spencer til at gå til Radley, og Toby fandt ud af det, efter at Spencer fandt liget og gik til Radley.

Var Shauna en PLL?

Sæson 5. The Liars opdager, at den hætteklædte figur i sæson fire-finalen var Shana, som dør, da Aria skubber hende ned fra scenen i Fitzgerald Theatre. Pigerne tror, at Shana var A, og at deres problemer vil være ovre nu, men ak, hun var ikke A - hun var bare en lakaj for Jenna.

Sov Ezra med Alison?

Ezra og Alison "gjorde ikke noget", og faktisk løj hun om sin alder, da de mødtes første gang på en bar; han dumpede hende, da han fandt ud af, at hun ikke var 21. … Så Aria og Ezra sov ikke sammen, før han sagde sit job op på gymnasiet.

Vidste Jenna, at Alison var i live?

Mens hun stadig var blind, fik Jenna til at tro, at Garrett, som hun datede, dræbte Alison. Gennem de første tre sæsoner troede Jenna, at hun vidste, hvordan Alison blev dræbt. Men det var forkert.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er o2-telefoner låst op?
Læs mere

Er o2-telefoner låst op?

Låser O2 telefoner? Alle månedlige betalingstelefoner købt på O2 fra juni 2018 sælges ulåst. Pay as you go-telefoner solgt på O2 sælges stadig låst til netværket. Men kan nemt låses op. Er O2-telefoner låst op i 2021? O2, Sky, Three og Virgin sælger allerede kun ulåste håndsæt.

Hvem er lenny kravitz forældre?
Læs mere

Hvem er lenny kravitz forældre?

Leonard Albert Kravitz er en amerikansk sanger, sangskriver, musiker, pladeproducer, multi-instrumentalist og skuespiller. Hans stil inkorporerer elementer af rock, blues, soul, R&B, funk, jazz, reggae, hård rock, psykedelisk, pop, folk og ballader.

Vokser meibomiske kirtler tilbage?
Læs mere

Vokser meibomiske kirtler tilbage?

'Det spændende er, at når først kirtlen er afkortet, har vi med behandling set kirtler vokse tilbage over tid til marginen og ved hjælp af billedteknologi, set kirtler regenerere, som vi troede var væk,' sagde han. 'Meibomske kirtler producerer olie undtagen hvis de ikke fungerer korrekt.