Hvad er befolkningen i Martinsburg wv?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er befolkningen i Martinsburg wv?
Hvad er befolkningen i Martinsburg wv?
Anonim

Martinsburg er en by i og amtssæde for Berkeley County, West Virginia, USA, i spidsen af statens Eastern Panhandle-region i den nedre Shenandoah Valley.

Er Martinsburg WV et godt sted at bo?

Området generelt (kendt som the Eastern Panhandle) er et dejligt sted at bo. Man vil finde de landlige omgivelser fredelige. Panhandle, der ligger mindre end en time fra både B altimores og DCs ringveje, byder på masser af aktiviteter. Professionel sport, internationale lufthavne og kulturelle aktiviteter er i nærheden.

Hvad er Martinsburg WV kendt for?

Martinsburg blev et centrum for jernbaneindustrien og dens arbejdere. Den store jernbanestrejke i 1877 begyndte den 14. juli 1877 i denne by ved B altimore og Ohio Railroad Martinsburg Shops.

Er det sikkert at bo i Martinsburg WV?

Martinsburg er i den 61. percentil for sikkerhed, hvilket betyder, at 39 % af byerne er sikrere og 61 % af byerne er farligere. … Kriminalitetsraten i Martinsburg er 22,58 pr. 1.000 indbyggere i løbet af et standardår. Folk, der bor i Martinsburg, anser generelt den sydvestlige del af byen for at være den sikreste.

Er Charles Town WV sikkert?

Charles Town, WV kriminalitetsanalyse

Charles Town har en samlet kriminalitetsrate på 14 pr. 1.000 indbyggere, hvilket gør kriminalitetsraten her tæt på gennemsnittet for alle byer og byer af alle størrelser i Amerika. Ifølgetil vores analyse af FBI-kriminalitetsdata er din chance for at blive offer for kriminalitet i Charles Town 1 ud af 72.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad er meningen med det medicinske udtryk litogenese?
Læs mere

Hvad er meningen med det medicinske udtryk litogenese?

[lith″o-jen´ĕ-sis] dannelse af kalksten eller sten. Hvad er meningen med litogenese? Filtre. (geologi) Danningen af sedimentær bjergart. navneord. (patologi) Dannelsen af stensten (stenede konkretioner) Hvad betyder litho genesis give et eksempel?

Er gentles et efternavn?
Læs mere

Er gentles et efternavn?

Gentles er et skotsk efternavn. Bemærkelsesværdige personer med efternavnet inkluderer: James Clark Gentles (1921-1997), skotsk mykolog. Ryan Gentles (født 1977), amerikansk musikmanager. Hvor kommer navnet Gentles fra? Efternavnet Gentles blev først fundet i Hampshire, hvor de havde en familiesæde siden den normanniske invasion i 1066.

Kan dyb vejrtrækning forårsage svimmelhed?
Læs mere

Kan dyb vejrtrækning forårsage svimmelhed?

Hyperventilation er vejrtrækning, der er dybere og hurtigere end norm alt. Det forårsager et fald i mængden af en gas i blodet (kaldet kuldioxid eller CO2). Dette fald kan få dig til at føle dig svimmel, få et hurtigt hjerteslag og få åndenød.