Kan johnny galecki spille cello?

Indholdsfortegnelse:

Kan johnny galecki spille cello?
Kan johnny galecki spille cello?
Anonim

Som vist mange gange i showet, kan Johnny Galecki faktisk spille cello. Mayim Bialik kan spille harpe. Kunal Nayyar kan spille både akustisk og elektronisk guitar.

Kan Johnny Galecki faktisk spille cello?

Galecki er en cellist, et talent, der blev brugt i showet. Indtil 2013 tjente Galecki og hans Big Bang-medspillere Kaley Cuoco og Jim Parsons hver 325.000 USD pr. afsnit.

Spiller Raj virkelig guitar?

Kunal har gode evner, når det kommer til birdie, han var meget god til det, da han voksede op og ville endda hente kyllinger i sine forældres private klub. 3. Han var med i et band. Kunal spiller faktisk guitar og skriver musik, han var med i et band og ville spille små shows, før han fik rollen i The Big Bang Theory.

Kan Kunal Nayyar virkelig spille guitar?

Mayim Bialik lærte faktisk at spille harpe til showet, hvilket blev hjulpet af det faktum, at hun allerede spiller klaver, guitar og trompet,. Og som det ses på showet, spiller Johnny Galecki cello, Kunal Nayyar spiller guitar, og Simon Helberg spiller klaver.

Spiller Mayim Bialik virkelig harpe?

Som Mayim afslørede i et tidligere interview med WIRED, lærte hun at spille harpe specifikt til et afsnit af The Big Bang Theory. Mayim sagde, at hun er endnu bedre til at spille på andre instrumenter, såsom klaver. Som hun røbede, kan hun syngeogså. Jeg lærte at spille harpe for The Big Bang Theory.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem er rektor i matilda?
Læs mere

Hvem er rektor i matilda?

Miss Trunchbull er den tyranniske rektor på folkeskolen Matilda går på, og hun mobber konstant børnene. Hvad skete der med rektor i Matilda? Hendes skæbne i filmen adskilte sig meget fra bogen; i bogen blev Trunchbull traumatiseret af beskeden på tavlen og besvimede kortvarigt.

I princippet om matematisk induktion?
Læs mere

I princippet om matematisk induktion?

Matematisk induktion er en teknik til beviser et udsagn, sætning eller formel, som menes at være sand, for hvert eneste naturlige tal n. Ved at generalisere dette i form af et princip, som vi ville bruge til at bevise ethvert matematisk udsagn, er 'princippet om matematisk induktion'.

Var grundprincipperne for det ikke-vidende parti?
Læs mere

Var grundprincipperne for det ikke-vidende parti?

The Know-Nothing-partiet skabte deres konspirationsteori efter traditionelle linjer og ved at appellere til tre grundlæggende begreber, der var stærke i det amerikanske sind på det tidspunkt: hemmelighed, patriotisme og protestantisme. Hvem var Know-Nothings, og hvad promoverede de?