Har tom cavanagh forladt blitzen?

Indholdsfortegnelse:

Har tom cavanagh forladt blitzen?
Har tom cavanagh forladt blitzen?
Anonim

Efter syv sæsoner og en række forskellige Wellses fra flere universer, vil Tom Cavanagh forlade The Flash. Selvom det vil være svært at forestille sig CW-superhelteserien uden en variant af Harrison Wells, har Cavanagh afsløret, hvorfor han i sidste ende besluttede at forlade serien efter så lang tid.

Hvorfor forlod Tom Cavanagh The Flash?

More The Flash

Men med showet på vej ind i en ny æra, siger Cavanagh, at han besluttede, at det var tid til at skilles, og gjorde det klart for Entertainment Weekly var "afgjort [hans] beslutning" om at forlade showet. … Wells-karaktererne har været sjove, men som vi siger, serien hedder The Flash, og det vil være fint uden mig.”

Forlader Cisco The Flash 2021?

Selvom Cisco har sagt farvel til Central City, vil han være tilbage til de sidste to afsnit af denne sæson, hvor Valdes fortæller EW, at han kan vende tilbage i fremtiden. Valdes bekræftede, at hans karakter ikke ville blive dræbt, "det er et farvel, men det er ikke så tragisk, fordi det lader døren stå åben for Cisco."

Vil Tom Cavanagh være med i flash-sæson 8?

Tom Cavanagh og Neal McDonough return som fjender, henholdsvis Eobard Thawne/Reverse Flash og Damien Darhk.

Vender Tom Cavanagh tilbage til Flash?

Selvom Cavanaghs potentielle tilbagevenden stadig er langt fra sikkert, er det gode nyheder, at fans stadig kan komme til at se ham, selv efter han har forladtshowet som en regulær serie. I øjeblikket er der dog ikke noget at sige om, hvornår The Flash i sidste ende kan afslutte for altid, og The Flash sæson 8 er allerede blevet bekræftet.

Anbefalede: